És el restaurant gastronòmic de l’hotel de gran luxe del mateix nom, situat al barri de Salamanca, a la cruïlla dels carrers Velázquez i Goya. El xef Antonio Carmona ofereix una línia de cuina mediterrània, de fusió i de mercat, en un menjador amb estil de decoració informal en línia de bistro, que dirigeix amb encert el maître Luis Méndez i que té una capacitat per fins a 60 comensals. La carta canvia cada temporada.
El celler té unes 130 referències i a l’atenció d’aquesta hi ha el sommelier Luis Méndez. Té 4 varietats de pa d’elaboració pròpia.
Com especialitats niguiris d’ou de guatlla amb tòfona i injecció de soja, 14,00; xipirons de potera en la seva tinta amb arròs blanc, 17,0; steak tartar, 19,00; llet fregida, 6,50; xocolata fregida, 6,50. Vi de la casa: Señorío de Nava Criança, 14,00.
Velázquez, 33. (28001) Tel.: 91 426 32 20. Horari de 13,00 a 16,00 i de 20,00 a 23,00. Tanca agost. American Express, Diners, Master Card i Visa. Aire condicionat. Aparcament. Aparcacotxes. 1 menjador privat per fins a 14 comensals. Capacitat total per a 60 comensals. info@nimubistro.com. Web: www.nimubistro.com