EL JARDÍN DE ORFILA (HOTEL ORFILA), CUINA DE MERCAT EN TOCS D’AUTOR

És el restaurant gastronòmic de l’hotel Orfila, que ofereix cuina de mercat amb tocs d’autor, elaborada pel xef Carlos Carpintero. Dirigeix la sala, que té una capacitat per fins a 40 persones, i és molt agradable, al costat de la terrassa-jardí preciosos, David Trillo, que fa també de sommelier. El celler guarda unes 80 referències de vins i caves.

IMG_2717.JPG

Aquest restaurant, al cor d’un hotel Relais & Châteaux de 5 estrelles, es distingeix pel seu caràcter, cortesia, calma, encant i cuina. Ofereix tres varietats de pa.

Com especialitats ceviche de corvina i tartar de salmó amb brots tendres i fruita, 20,90; lluç de pintxo amb algues banyades en salsa acedera i caviar de Río Frío, 29,70; pressa ibèrica a baixa temperatura irostit a les fines herbes amb trocets de formatge, 24,20; bavarois de vainilla i Cointreau, 12,10. Menú degustació, 71,50. El vi de la casa és el Beronia Reserva DO Rioja, 27,00.

Orfila, 6. (28010) Tel.: 91 702 77 70. Horari de 13,00 a 16,00 i de 20,30 a 23,00. No tanca. American Express, Diners, Master Card i Visa. Aire condicionat. Aparcament. Aparcacotxes. Capacitat per a 40 comensals. eljardindeorfila@hotelorfila.com. Web: www.hotelorfila.com

Comparteix!
ARTICLES RELACIONATS

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ARTICLES RECENTS
BUSCAR ARTICLES
ETIQUETES
RECOMANACIONS DEL MES
AMB LA COL·LABORACIÓ DE
envelopephone-handsetmap-markercalendar-fullclocklinkcross