És el restaurant gastronòmic de l’hotel Orfila, que ofereix cuina de mercat amb tocs d’autor, elaborada pel xef Carlos Carpintero. Dirigeix la sala, que té una capacitat per fins a 40 persones, i és molt agradable, al costat de la terrassa-jardí preciosos, David Trillo, que fa també de sommelier. El celler guarda unes 80 referències de vins i caves.
Aquest restaurant, al cor d’un hotel Relais & Châteaux de 5 estrelles, es distingeix pel seu caràcter, cortesia, calma, encant i cuina. Ofereix tres varietats de pa.
Com especialitats ceviche de corvina i tartar de salmó amb brots tendres i fruita, 20,90; lluç de pintxo amb algues banyades en salsa acedera i caviar de Río Frío, 29,70; pressa ibèrica a baixa temperatura irostit a les fines herbes amb trocets de formatge, 24,20; bavarois de vainilla i Cointreau, 12,10. Menú degustació, 71,50. El vi de la casa és el Beronia Reserva DO Rioja, 27,00.
Orfila, 6. (28010) Tel.: 91 702 77 70. Horari de 13,00 a 16,00 i de 20,30 a 23,00. No tanca. American Express, Diners, Master Card i Visa. Aire condicionat. Aparcament. Aparcacotxes. Capacitat per a 40 comensals. eljardindeorfila@hotelorfila.com. Web: www.hotelorfila.com