L’hotel Villa Magna, a més de la cuina informal dels seus dos bars, el Lounge i el Magnum Bar, compta amb dos restaurants gastronòmics d’altura: El xinès de luxe Tse Yang, especialitzat en alta cuina cantonesa i el restaurant Villa Magna, la signatura l’hotel. El xef és Amalio Prado. És el renaixement del clàssic amb un toc del segle XXI.
El restaurant ofereix un entorn acollidor i elegant, en la línia característica de l’hotel, per a 32 comensals en un ambient íntim i refinat, en tons grisos i blancs, els francesos l’anomenen feutré amb taules rodones i un servei atent i molt personalitzat. Cal destacar també la terrassa, molt agradable a l’estiu, per a 20 comensals més.
Sobre la taula, els plats revelen el domini total del cap de cuina en la tècnica mentre que desafien tots els sentits amb les seves textures, aromes i delicades presentacions, en una cuina de mercat. La direcció de sala va a càrrec de Marcos Arreza i Jaime Morla, que tenen cura també del celler que acull unes 150 referències. Oferta 4 varietats de pans.
Com especialitats lascas de bacallà, patata trencada i ous de corral, 22,00; arròs caldós de llamàntol blau, 22,00; jarret de vedella amb puré de aligot (2 pax.), 60,00; magnum Villa Magna, 12,00. També ofereix un Menú, 55,00 i un Menú degustació, 70,00. Els vins de la casa són Valdelainos, D.O. Rueda i Herencia Remondo La Montesa, D.O. Rioja, 23,00 i 27,00.
Passeig de la Castellana 22. (28046). Tel.: 915 871 234. Horari de 13,00 a 16,00 i de 20,30 a 23,30. Tanca agost. American Express, 4B, Diners, Master Card, 6000 i Visa. Capacitat per a 36 comensals. Aire condicionat, aparcament, aparcacotxes i terrassa amb capacitat per a 22 comensals. restaurante@villamagna.es. Web: www.villamagna.es