Quan arriba el fred i les fulles dels arbres poblen les voreres el viatger troba un Madrid diferent, gris en el cel i ocre i groc als carrers. Després de llargs passejos per les seves amples avingudes repletes de botigues de moda, llums i colors i pels carrerons entranyables del casc vell amb les seves velles tavernes i cerveseries ve de gust un descans. Menjar bé i dormir millor. ‘Gastronomia i Turisme’ suggereix els millors establiments, al seu criteri, per fer-ho, dins de la immensa oferta que ofereix la Capital.

 EL CLUB ALLARD, LA MERAVELLOSA CUINA DE MARÍA MARTE    

Un restaurant per gaudir d’una magnífica cuina, en un marc esplèndid, un servei impecable i un immens celler. El primer que sorprèn del restaurant El Club Allard és l’edifici que l’alberga: una preciositat, limitant la plaça d’Espanya. La decoració de la sala és de tall clàssic i suma elegància, amb una capacitat per a 64 comensals i diverses sales. A cura de la mateixa està el maître Benito Durán.

img_2710-copia

L’oferta és la trilogia Menú Trobada (10 etapes), 90,00 euros, Menú Seducció (12 etapes), 105 euros i Menú Revolució (14 etapes), 120 euros. En el primer menú ofereix anguila fumada amb Rocoto i Cocoblanco, bombó de Carabinero, cupcake d’ou de guatlla i tòfona, escamarlans confitats amb Ajomarino, arròs del mar, urta amb Migas de Remolacha i escabetx de tomàquet, picanha de wagyu, flor de Hibiscus amb Pisco Sour, cremós de xocolata i la pissarra. A la carta de vins, unes 500 referències, a cura del sommelier Javier Gila.

Inaugurat el 1998 com a club privat, propietat d’Antonio Chavarri, El Club Allard conserva el seu aire selecte, des que el 2003 es va obrir al públic en general. Situat en una de les zones més emblemàtiques de Madrid se’l considera un dels temples gastronòmics més importants de la ciutat. Al novembre de 2007, estrena la seva primera estrella Michelin. El 2011 va aconseguir la segona estrella Michelin.

La cap de cuina és María Marte. En la seva cuina s’aprecia instint, passió pel seu treball, domini de la tècnica i de la cuina clàssica/contemporània espanyola. A María Marte, li agrada sorprendre als seus clients i aconseguir que visquin una experiència gastronòmica inoblidable. I ho aconsegueix en cada àpat amb els seus plats d’alta gastronomia i d’autor.

C/Ferraz, 2. (28008). Tel.: 915 590 939. Horari de 13,30 a 16,30 i de 21,00 a 23,00 hores. Tancament setmanal diumenge i dilluns. Tancament anual: festius, setmana santa i agost. American Express, 4B, Diners, Master Card, 6000 i Visa. Aire condicionat. Aparcacotxes. 3 menjadors privats per fins a 62 comensals. ana@grupoallard.com. Web: www.elcluballard.com

 

Comparteix!
ARTICLES RELACIONATS

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ARTICLES RECENTS
BUSCAR ARTICLES
ETIQUETES
RECOMANACIONS DEL MES
AMB LA COL·LABORACIÓ DE
envelopephone-handsetmap-markercalendar-fullclocklinkcross