Revista Gastronomia & Turisme

Desde 1986, la revista especialitzada en restauració i hosteleria
ASSABORINT LA POR MÉS VIRTUAL I GASTRONÒMICA A PORTAVENTURA WORLD
PortAventura World es troba immers en plena celebració de la tardor més fantasmagòrica. Fins el pròxim 10 de novembre la festivitat de Halloween és la gran protagonista. La festivitat del dia de ‘Tots Sants’ és a tocar i poder experimentar ...
LLEGIR MÉS
GESSAMÍ CARAMÉS «EN ELS SOPARS-MARIDATGE VEURE COM LA GENT ES DIVERTEIX ÉS EL MILLOR REGAL»
Aquest dissabte al restaurant Meleta de Romer, la cervesa és la protagonista. Estrella Damm i la cuinera calera Gessamí Caramés van de la mà en el que serà el darrer sopar-maridatge de la temporada. Al número 21 del carrer Trafalgar, al paradí...
LLEGIR MÉS
L’ACADÈMIA CATALANA DE GASTRONOMIA I NUTRICIÓ GAUDEIX D’UN FESTÍ ROMÀ A TARRACO
L’Acadèmia Catalana de Gastronomia i Nutrició (ACGN) ha portat a terme recentment una visita a la ciutat de Tarragona. Una jornada en que els acadèmics han pogut descobrir el patrimoni arqueològic i la gastronomia de l’antiga Tàrraco. L’es...
LLEGIR MÉS
EL QUATRE MOLINS PRESENTA LA SEVA APOSTA MÉS AMBICIOSA
Feia 43 dies que a Cornudella de Montsant s’hi estava cuinant alguna de grossa. El compte enrere l’anunciava diàriament el xef Rafel Muria mitjançant les seves xarxes socials. Sense donar masses pistes, l’equip al complert del Quatre Molins t...
LLEGIR MÉS
MAS VICENÇ MARIDA EL VI NOVELL 2024 EN FAVOR DE LA FUNDACIÓ NOÈLIA
El celler Mas Vicenç, ha presentat el seu nou Vi Novell. Un vi d’enguany, que destaca per la seva singularitat i que aquest 2024 va de la mà de la Fundació Noèlia, organització sense ànim de lucre que representa i acull les persones afectades per la distròfia muscular per dèficit de col·lagen VI i les […]...
LLEGIR MÉS
DOSTERRAS VOL MULTIPLICAR PER QUATRE LA SEVA PRODUCCIÓ
Marçà és un municipi privilegiat geogràficament a la comarca del Priorat, una zona amb terres esplèndides per al cultiu de la vinya, envoltada de serres escarpades coves i avencs. Precisament en un d’aquests espais hi trobem el Celler Dosterras, propietat del mexicà Fernando Grajales i que va iniciar aquesta aventura l’any 2013. A aquesta...
LLEGIR MÉS
TIERRA BRAVA EVOLUCIONA EL CONCEPTE
El restaurant Tierra Brava promet emocions gastronòmiques per tots aquells i aquelles que s’atreveixin a creuar les seves portes. El projecte de ‘Somos Esencia’ ha renovat la seva proposta culinària, un al·licient a la que s’hi sumen aspectes de millora dins el local situat dins del Mercat del Ninot, en ple centre de la ciutat […]...
LLEGIR MÉS

Troba Hotels & Restaurants Gourmand

El mapa et mostra els establiments més propers a la teva ubicació actual, si vols ampliar la teva recerca pots fer-ho amb el buscador, per províncies o desplaçant-te pel mapa
Restaurants
Hotels
Resize the map
BUSCADOR
Escriu el nom de l'establiment, província o paraula clau i fes click a "Buscar"
PROVÍNCIES
Si desitges acotar la recerca pots marcar una o més províncies
Loading

En una ubicació tan estratègica, comercial i turística com és l’encreuament de Diputació/Passeig de Gràcia, Tapas, 24 de Carles Abellan ocupa un …

Can Jubany, a tocar de Calldetenes, és el restaurant amb estrella Michelin que Nandu Jubany i Anna Orte regenten des de 1995. Una masia que conse…

Situat a la Rambla de Catalunya és un primers restaurants del Grup Costa Este. Ocupa un ampli local, a diferents nivells amb singular decoració. …

Després del seu brillant pas durant molts anys pel El Bulli i el Mas Pau (1 estrella Michelin), d’Avinyonet de Puigventós, retrobem afortunadamen…

Puerto Madero és un barri de Buenos Aires que es caracteritza pels molts restaurants que hi ha de cuines de tot el món. I aquest és el nom que Em…

El matrimoni propietari del Lola Tapas de la Plaça de la Font, de Tarragona, David Amorós i Ivone Romera, el van tancar i el van traslladar al ce…

Des de l’any 2000 ve oferint molt bon menjar per un preu més que raonable.  Ofereix tots els dies un menú migdia (de 13,30 a 15,30) en el qual el…

Coque té el seu origen històric a la casa de menjars Les Ones, fundada en Humanes de Madrid en 1956 pels avis de Mario, Rafael i Diego Sandoval. …

Fran López, del restaurant Villa Retiro, de Xerta, amb estrella Michelin des de fa anys i un 9/10 amb la Guia Gourmand, ja té també restaurant a …

Pep Moreno, va destacar molt a Tarragona amb el seu restaurant al Port de la Marina, denominat Sirco Esbarjo Gastronòmic, que en 2015 va ser desi…

Fundat al 1903, tot va començar donant de menjar als pescadors del port de la Barceloneta fins a convertir-se en el que és avui, un restaurant em…

Els germans Murtró van obrir el seu primer restaurant al centre històric de Reus, el”Tapes i Tapes” al 2005. Gràcies a la bona acollida de la ciu…
Resize the map
BUSCADOR
Escriu el nom de l'establiment, província o paraula clau i fes click a "Buscar"
PROVÍNCIES
Si desitges acotar la recerca pots marcar una o més províncies
Loading

108 habitacions i 2 suites, amb aire condicionat, caixa forta, minibar, telèfon directe, televisió via satèl·lit, Wi-Fi, assecador de cabell, ser…

75 habitacions, 2 suites i 10 junior suites, amb aire condicionat, caixa forta, minibar, telèfon directe, televisió de plasma via satèl·lit, Wi-F…

28 habitacions i 4 suites amb aire condicionat, caixa forta, minibar, telèfon directe, Wi-Fi i televisió. Preu habitació doble: 83/89 euros/dia (…

8 habitacions i 1 suites, amb aire condicionat, caixa forta, telèfon directe, televisió via satèl·lit i Canal +, Wi-Fi barnús, assecador de cabel…

42 habitacions i 4 suites, amb aire condicionat, telèfon directe, televisió via satèl·lit i Wi-fi. Admet gossos. Preu habitació doble: 65,46/104,…

Aquest resort, instal·lat a 50 metres de la platja de Pals i envoltat pel camp de golf Platja de Pals, el més antic de la zona (des del 1966) al …

32 habitacions i 7 suites, amb terrassa, aire condicionat, caixa forta, assecador de cabell i pany electrònic. En les suites hi ha barnussos i 3 …

300 habitacions i 7 suites, amb aire condicionat, caixa forta, minibar, telèfon directe, televisió via satèl·lit i canal +, Wi-Fi, barnús, asseca…

157 habitacions, 13 suites, amb aire condicionat, caixa forta, minibar, telèfon, televisió via satèl·lit i Canal +, assecador de cabell, Wi-Fi i …

51 habitacions, 12 suites amb aire condicionat, caixa forta, minibar, Wi-Fi, telèfon directe i televisió via satèl·lit. Disposa d’habitacions per…

192 habitacions i 8 suites amb aire condicionat, caixa forta, telèfon directe, televisió via satèl·lit, Wi-Fi, assecador de cabell i pany electrò…

4 habitacions, 2 suites i 4 junior suites, amb aire condicionat, minibar, telèfon directe, televisió via satèl·lit, Wi-fi, barnús i assecador de …

Restaurants Premiats x la Guia Gourmand – Any 2022

Anualment la Guia Gourmand designa amb estrictes criteris, tenint en compte la trajectòria i la bona feina dels establiments, el Restaurant de l’Any

Hotels Premiats x la Guia Gourmand – Any 2021

Anualment la Guia Gourmand designa amb estrictes criteris, tenint en compte la trajectòria i la bona feina dels establiments, l’Hotel de l’Any
Subscriu-te & rep les nostres recomanacions
Estigues a l’última en establiments gourmand. Inscriu-te per ser el primer en descobrir les nostres trovalles setmanals.


envelopephone-handsetmap-markerlinkcross