Revista Gastronomia & Turisme

Desde 1986, la revista especialitzada en restauració i hosteleria
LA 1a PROMOCIÓ DE PERIODISTES URV MARIDA RECORDS AMB UN BON ÀPAT
Una representació de la primera (i millor) promoció de periodistes de la Universitat Rovira i Virgili s’han aplegat per commemorar un dels millors moments de les seves vides: el 20è aniversari. De quina efemèride parlem es preguntarà estimat l...
LLEGIR MÉS
LA MÀXIMA EXPRESSIÓ DE LA CUINA CINEGÈTICA
José Luis Todó és un advocat i caçador de Bot (Terra Alta), propietari de Donum Deus. Un projecte empresarial amb el que comercialitza des de fa anys a diferents restaurants la carn de cabra hispànica salvatge del massís del Ports. Ell i una bo...
LLEGIR MÉS
ELS PRODUCTES CARNIS A DEBAT A L’AMONAREN ETXEA
A Botarell, al restaurant Amonaren Etxea, hem posat el focus del debat en els productes carnis i la restauració. Ho hem fet amb convidats d’excepció i entesos en la matèria del nostre territori: amb en Josep Maria Paris, gerent de PAC SL, empres...
LLEGIR MÉS
LA METAMORFÒSI DEL CAMPING ALFACS GUARDONADA A NIVELL NACIONAL
Corria l'any 2016 quan els estudis barcelonins d'arquitectura Bajet Giramé i JAAS van assumir la responsabilitat d’un projecte important que els hi va caure a les mans: renovar el Càmping Alfacs d'Alcanar (Montsià). La transformació s’ha anat...
LLEGIR MÉS
LA DO TARRAGONA FESTEJA LA VEREMA 2024
La Denominació d’Origen Tarragona organitza a finals de setembre i principis d’octubre una nova edició de la seva Festa de la Verema amb l’objectiu de promocionar la seva Ruta del Vi, a l’hora que oferir als visitants l’oportunitat de gaudir i conèixer els vins del seu territori mitjançant diverses propostes enoturístiques. L’e...
LLEGIR MÉS
L'HOTEL OLYMPUS PALACE DE SALOU 4* CELEBRARÀ UN SOPAR BENÈFIC PER L'ICTUS
L’Hotel Olympus Palace 4* de Salou celebrarà el pròxim dia 3 d’octubre un sopar benèfic per lluitar contra la malaltia de l’ictus. Com cada any i fidels a la seva cita solidaria, l’hotel referent a la capital de la Costa Daurada vol sumar esforços per ajudar a l’entorn que ens envolta. Aquest serà el quart […]...
LLEGIR MÉS
LA 1a PROMOCIÓ DE PERIODISTES URV MARIDA RECORDS AMB UN BON ÀPAT
Una representació de la primera (i millor) promoció de periodistes de la Universitat Rovira i Virgili s’han aplegat per commemorar un dels millors moments de les seves vides: el 20è aniversari. De quina efemèride parlem es preguntarà estimat lector? Dues dècades mirant enrere per recordar com, allà pel mes de setembre de 2004, alumnes que ...
LLEGIR MÉS

Troba Hotels & Restaurants Gourmand

El mapa et mostra els establiments més propers a la teva ubicació actual, si vols ampliar la teva recerca pots fer-ho amb el buscador, per províncies o desplaçant-te pel mapa
Restaurants
Hotels
Resize the map
BUSCADOR
Escriu el nom de l'establiment, província o paraula clau i fes click a "Buscar"
PROVÍNCIES
Si desitges acotar la recerca pots marcar una o més províncies
Loading

Petit i agradable establiment familiar, situat a dos quilòmetres de Viella, direcció a Vaquèira. Malgrat la trista pèrdua fa dos anys de la propi…

Amb els bons amics lleidetans i grans professionals de la gastronomia, Enric Ribera i Pilar, hem descobert el Saroa, al cor de Lleida, el restaur…

Dins del modern i elegant hotel Carlemany, al centre de Girona, el seu restaurant gas-tronòmic ubicat a la zona noble de l’hotel, es converteix e…

Durant molts anys, el xef Fulgenci García, acompanyat per Ángel García, ha tingut un dels més destacats restaurants de Girona, Albareda, tant per…

És una aposta molt interessant l’oferta gastronòmica de l’hotel Carlemany, situat en ple centre, en una zona molt comercial, de la capital gironi…

L’empresa fundada l’any 1986 per Mariano Castañe i Jové va posar en funcionament a la sortida de Mollerusa, lindant amb ja amb el terme de Golmés…

Un dels més tradicionals i destacats hotels de la Costa Brava no pot tenir una mala cuina i, en conseqüència, al restaurant de l’hotel Aigua Blav…

Óscar Manresa i Romain Fornell, presenten la seva proposta de cuina popular catalana a casa Leopoldo. La carta juga amb entrants, segons plats i …

Es uno de los restaurantes clásicos de Tarragona y más antiguos, que ha pasado por dos ubicaciones, inicialmente a la entrada del barrio de pesca…

Des del passat 30 de març de 2017 Tarragona compte amb un restaurant que ofereix la tradicional cuina del delta de l’Ebre. Ocupa el Palau del Bar…

El Galliner de L’Antiquari està situat en una zona privilegiada del casc antic de Tarragona, en un palau que es va construir al segle XVII sobre …

El primer que sorprèn gratament al comensal en entrar en el restaurant és trobar un preciós local modern i agradable amb una decoració amb estil …
Resize the map
BUSCADOR
Escriu el nom de l'establiment, província o paraula clau i fes click a "Buscar"
PROVÍNCIES
Si desitges acotar la recerca pots marcar una o més províncies
Loading

Quan s’entra en un hotel de la guia Relais & Chateaux sap que trobarà un establiment únic al món, diferent de tots els altres, ple de singula…

És, sens dubte, un dels més prestigiosos i emblemàtics hotels de París, de màxima categoria. L’any 2014 va dur a terme unes importantísmas obres …

7 habitacions i 2 suites a l’edifici modernista i 10 suites jardí, inaugurades a l’abril de 2018, amb aire condicionat, caixa forta, minibar, tel…

156 habitacions i 12 suites, amb aire condicionat, caixa forta, minibar, telèfon directe, televisió panoràmica LCD via satèl·lit, Wi-Fi gratuït, …

L’hotel de prestigi d’Andorra. Situat al cor d’Andorra la Vella uneix luxe, gastronomia i benestar. Pertany a la cadena Plaza Andorra. Ofereix 90…

108 habitacions i 13 suites, amb aire condicionat, caixa forta, minibar, telèfon directe, televisió via satèl•lit, barnús, assecador de cabell, W…

144 habitacions i 11 suites amb aire condicionat, caixa forta, minibar, telèfon directe, televisió via satèl•lit, Wi-Fi, assecador de cabell i pa…

160 habitacions i 12 suites amb aire condicionat, caixa forta, minibar, telèfon directe, televisió via satèl·lit, assecador de cabell, servei d’h…

102 habitacions amb aire condicionat, caixa forta, minibar, telèfon directe, televisió via satèl·lit, Wi-Fi, assecador de cabell, servei d’habita…

Inaugurat l’any 1999, al centre de Madrid, ocupa un palauet del segle XIX en el qual s’ha conservat la façana, el vestíbul i l’escala. En la deco…

40 habitacions i 13 suites, amb aire condicionat, caixa de seguretat, minibar, telèfon directe, televisió via satèl·lit i Canal +, Wi-Fi (gratuït…

Situat al cor de la Selva Negra, Bareiss s’ha convertit al llarg dels últims anys en un referent a Europa entre els deu millors hotels. Sota la d…

Restaurants Premiats x la Guia Gourmand – Any 2022

Anualment la Guia Gourmand designa amb estrictes criteris, tenint en compte la trajectòria i la bona feina dels establiments, el Restaurant de l’Any

Hotels Premiats x la Guia Gourmand – Any 2021

Anualment la Guia Gourmand designa amb estrictes criteris, tenint en compte la trajectòria i la bona feina dels establiments, l’Hotel de l’Any
Subscriu-te & rep les nostres recomanacions
Estigues a l’última en establiments gourmand. Inscriu-te per ser el primer en descobrir les nostres trovalles setmanals.


envelopephone-handsetmap-markerlinkcross