Revista Gastronomia & Turisme

Desde 1986, la revista especialitzada en restauració i hosteleria
EL BANQUET DE PRIMAVERA FA BRILLAR EL PLANTER DE L’INSTITUT ESCOLA D’HOTELERIA I TURISME DE CAMBRILS
L’Institut Escola d’Hoteleria i Turisme de Cambrils s’ha vestit de gala aquest dijous per celebrar una de les cites més importants del curs escolar: el ‘Banquet de Primavera’ 2024. Des de fa 14 anys que el centre de referència a les nostr...
LLEGIR MÉS
JUAN A. SERRANO «L’HOTEL RIU NERE ESTÀ AL QUILÒMETRE 0 DE VIELHA»
Ubicat en ple casc antic de Vielha e Mijaran, en plena riba de riu i a tocar de l’Ajuntament s’alça Riu Nere Mountain Hotel&Apartments. En una renovada i moderna recepció -que anteriorment havia estat una de les cafeteries més populars del...
LLEGIR MÉS
L’EASTER BRUNCH DE PORT AVENTURA SATISFÀ A PETITS I GRANS
PortAventura World es troba immers en plena celebració de la primavera. Fins el pròxim 14 de maig la benvinguda d’una de les estacions més esperades de l’any es viu a tots i cadascun dels indrets del parc temàtic. Precisament en un d’ells, ...
LLEGIR MÉS
THE TERRACE AT HILLS, BUON MANGIARE ITALIANO!
The Terrace at Hills, un dels restaurants d’INFINITUM -el resort residencial referent Costa Daurada- ha renovat recentment la seva carta. L’aposta és ferma pel producte mediterrani i té un protagonisme clar: la gastronomia italiana. Les creacio...
LLEGIR MÉS
L’HOTEL OLYMPUS PALACE PRESENTA UNA BECA AMB LA URV PER AJUDAR A LA INVESTIGACIÓ DE L’ICTUS
L’Hotel Olympus Palace i la Universitat Rovira i Virgili (URV) han presentat la primera ‘Beca Olympus’. Una beca en col·laboració amb la universitat tarragonina i que està dirigida a exclusivament l’alumnat dels Estudis de Comunicació. La beca té com a punt de partida el sopar solidari que cada any realitza l’establiment hoteler refe...
LLEGIR MÉS
POSADA DE LLARG DE LES SISENES JORNADES DE L'ARRÒS MARINER DE TARRAGONA
L’Associació d’Empresaris d’Hostaleria de Tarragona Ciutat, amb el suport del Patronat de Turisme de l’Ajuntament de Tarragona i del Port de Tarragona; i amb el patrocini d’Arròs Bayo; han presentat les jornades que aquest any es consoliden arribant a la seva sisena edició. Durant més de 15 dies, 24 dels millors restaurants de la ciut...
LLEGIR MÉS
EL BANQUET DE PRIMAVERA FA BRILLAR EL PLANTER DE L’INSTITUT ESCOLA D’HOTELERIA I TURISME DE CAMBRILS
L’Institut Escola d’Hoteleria i Turisme de Cambrils s’ha vestit de gala aquest dijous per celebrar una de les cites més importants del curs escolar: el ‘Banquet de Primavera’ 2024. Des de fa 14 anys que el centre de referència a les nostres comarques en formació d’hoteleria, turisme i indústries alimentaries organitza aquest sopar. ...
LLEGIR MÉS

Troba Hotels & Restaurants Gourmand

El mapa et mostra els establiments més propers a la teva ubicació actual, si vols ampliar la teva recerca pots fer-ho amb el buscador, per províncies o desplaçant-te pel mapa
Restaurants
Hotels
Resize the map
BUSCADOR
Escriu el nom de l'establiment, província o paraula clau i fes click a "Buscar"
PROVÍNCIES
Si desitges acotar la recerca pots marcar una o més províncies
Loading

Petit i agradable establiment familiar, situat a dos quilòmetres de Viella, direcció a Vaquèira. Malgrat la trista pèrdua fa dos anys de la propi…

Amb els bons amics lleidetans i grans professionals de la gastronomia, Enric Ribera i Pilar, hem descobert el Saroa, al cor de Lleida, el restaur…

Dins del modern i elegant hotel Carlemany, al centre de Girona, el seu restaurant gas-tronòmic ubicat a la zona noble de l’hotel, es converteix e…

Durant molts anys, el xef Fulgenci García, acompanyat per Ángel García, ha tingut un dels més destacats restaurants de Girona, Albareda, tant per…

És una aposta molt interessant l’oferta gastronòmica de l’hotel Carlemany, situat en ple centre, en una zona molt comercial, de la capital gironi…

L’empresa fundada l’any 1986 per Mariano Castañe i Jové va posar en funcionament a la sortida de Mollerusa, lindant amb ja amb el terme de Golmés…

Un dels més tradicionals i destacats hotels de la Costa Brava no pot tenir una mala cuina i, en conseqüència, al restaurant de l’hotel Aigua Blav…

Óscar Manresa i Romain Fornell, presenten la seva proposta de cuina popular catalana a casa Leopoldo. La carta juga amb entrants, segons plats i …

Es uno de los restaurantes clásicos de Tarragona y más antiguos, que ha pasado por dos ubicaciones, inicialmente a la entrada del barrio de pesca…

Des del passat 30 de març de 2017 Tarragona compte amb un restaurant que ofereix la tradicional cuina del delta de l’Ebre. Ocupa el Palau del Bar…

El Galliner de L’Antiquari està situat en una zona privilegiada del casc antic de Tarragona, en un palau que es va construir al segle XVII sobre …

El primer que sorprèn gratament al comensal en entrar en el restaurant és trobar un preciós local modern i agradable amb una decoració amb estil …
Resize the map
BUSCADOR
Escriu el nom de l'establiment, província o paraula clau i fes click a "Buscar"
PROVÍNCIES
Si desitges acotar la recerca pots marcar una o més províncies
Loading

Quan s’entra en un hotel de la guia Relais & Chateaux sap que trobarà un establiment únic al món, diferent de tots els altres, ple de singula…

És, sens dubte, un dels més prestigiosos i emblemàtics hotels de París, de màxima categoria. L’any 2014 va dur a terme unes importantísmas obres …

7 habitacions i 2 suites a l’edifici modernista i 10 suites jardí, inaugurades a l’abril de 2018, amb aire condicionat, caixa forta, minibar, tel…

156 habitacions i 12 suites, amb aire condicionat, caixa forta, minibar, telèfon directe, televisió panoràmica LCD via satèl·lit, Wi-Fi gratuït, …

L’hotel de prestigi d’Andorra. Situat al cor d’Andorra la Vella uneix luxe, gastronomia i benestar. Pertany a la cadena Plaza Andorra. Ofereix 90…

108 habitacions i 13 suites, amb aire condicionat, caixa forta, minibar, telèfon directe, televisió via satèl•lit, barnús, assecador de cabell, W…

144 habitacions i 11 suites amb aire condicionat, caixa forta, minibar, telèfon directe, televisió via satèl•lit, Wi-Fi, assecador de cabell i pa…

160 habitacions i 12 suites amb aire condicionat, caixa forta, minibar, telèfon directe, televisió via satèl·lit, assecador de cabell, servei d’h…

102 habitacions amb aire condicionat, caixa forta, minibar, telèfon directe, televisió via satèl·lit, Wi-Fi, assecador de cabell, servei d’habita…

Inaugurat l’any 1999, al centre de Madrid, ocupa un palauet del segle XIX en el qual s’ha conservat la façana, el vestíbul i l’escala. En la deco…

40 habitacions i 13 suites, amb aire condicionat, caixa de seguretat, minibar, telèfon directe, televisió via satèl·lit i Canal +, Wi-Fi (gratuït…

Situat al cor de la Selva Negra, Bareiss s’ha convertit al llarg dels últims anys en un referent a Europa entre els deu millors hotels. Sota la d…

Restaurants Premiats x la Guia Gourmand – Any 2022

Anualment la Guia Gourmand designa amb estrictes criteris, tenint en compte la trajectòria i la bona feina dels establiments, el Restaurant de l’Any

Hotels Premiats x la Guia Gourmand – Any 2021

Anualment la Guia Gourmand designa amb estrictes criteris, tenint en compte la trajectòria i la bona feina dels establiments, l’Hotel de l’Any
Subscriu-te & rep les nostres recomanacions
Estigues a l’última en establiments gourmand. Inscriu-te per ser el primer en descobrir les nostres trovalles setmanals.


envelopephone-handsetmap-markerlinkcross