Revista Gastronomia & Turisme

Desde 1986, la revista especialitzada en restauració i hosteleria
ASSABORINT LA POR MÉS VIRTUAL I GASTRONÒMICA A PORTAVENTURA WORLD
PortAventura World es troba immers en plena celebració de la tardor més fantasmagòrica. Fins el pròxim 10 de novembre la festivitat de Halloween és la gran protagonista. La festivitat del dia de ‘Tots Sants’ és a tocar i poder experimentar ...
LLEGIR MÉS
GESSAMÍ CARAMÉS «EN ELS SOPARS-MARIDATGE VEURE COM LA GENT ES DIVERTEIX ÉS EL MILLOR REGAL»
Aquest dissabte al restaurant Meleta de Romer, la cervesa és la protagonista. Estrella Damm i la cuinera calera Gessamí Caramés van de la mà en el que serà el darrer sopar-maridatge de la temporada. Al número 21 del carrer Trafalgar, al paradí...
LLEGIR MÉS
L’ACADÈMIA CATALANA DE GASTRONOMIA I NUTRICIÓ GAUDEIX D’UN FESTÍ ROMÀ A TARRACO
L’Acadèmia Catalana de Gastronomia i Nutrició (ACGN) ha portat a terme recentment una visita a la ciutat de Tarragona. Una jornada en que els acadèmics han pogut descobrir el patrimoni arqueològic i la gastronomia de l’antiga Tàrraco. L’es...
LLEGIR MÉS
EL QUATRE MOLINS PRESENTA LA SEVA APOSTA MÉS AMBICIOSA
Feia 43 dies que a Cornudella de Montsant s’hi estava cuinant alguna de grossa. El compte enrere l’anunciava diàriament el xef Rafel Muria mitjançant les seves xarxes socials. Sense donar masses pistes, l’equip al complert del Quatre Molins t...
LLEGIR MÉS
GRUP 365 OBRADOR DONA UN PAS MÉS PER CONSOLIDAR-SE AL CAMP DE TARRAGONA
Reus està d’enhorabona, Grup 365 Obrador ha obert una nova botiga al carrer Sant Joan 24 bis. La marca de fleques i cafeteries catalana en disposa ja de dos a la capital del Baix Camp, conjuntament amb la del carrer Galera 5. L’olor de pa acabat de fer, l’aroma d’un cafè de qualitat i els […]...
LLEGIR MÉS
EL GORDO 2 CELEBRA EL DIA MUNDIAL DE LA TRIPERIA
Aquest dimecres 30 d’octubre es celebra el ‘Dia mundial de la Triperia’. A Tarragona, a el bar El  Gordo 2 han volgut commemorar aquesta efemèride compartint un menú d'esmorzar de forquilla que consta de tres característics plats: peus de porc, morro de vedella estofat i els arxiconeguts i premiats ‘callos del Gordo’. Tot plegat aco...
LLEGIR MÉS
EDUARD XATRUCH APADRINA LA GRAN QUALITAT DE L'OLI NOU DE LA DOP SIURANA
Tot i que per tercer any consecutiu la collita de la DOP Siurana decau, enguany es situa en 2.750.000 litres d’oli d’oliva verge extra, un dels noms pròpis de la presentació de la collita 2024-2025 ha estat la d'Eduard Xatruch. El reconegut xef vilasecà n'ha estat el padrí de la mateixa, i ha reconegut sentir-se […]...
LLEGIR MÉS

Troba Hotels & Restaurants Gourmand

El mapa et mostra els establiments més propers a la teva ubicació actual, si vols ampliar la teva recerca pots fer-ho amb el buscador, per províncies o desplaçant-te pel mapa
Restaurants
Hotels
Resize the map
BUSCADOR
Escriu el nom de l'establiment, província o paraula clau i fes click a "Buscar"
PROVÍNCIES
Si desitges acotar la recerca pots marcar una o més províncies
Loading

Toni Bru, oriünd de Cabacés, un dels més prestigiosos cuiners de les comarques tarragonines, i també sommelier i bon coneixedor del Priorat, va t…

Situat al centre de la capital del Priorat és un dels pocs restaurants que, a les comarques tarragonines, té els distintius de Km 0. Això signifi…

És el restaurant de l’hotel familiar de més de 90 anys d’història, situat al Priorat, dedicat a l’enoturisme i a la gastronomia local. Certament …

És el restaurant de l’hotel Cal Llop, que va néixer, a l’any 2006 de la mà del matrimoni format per Waldo Bartolomé i Cristina Jiménez. Té una cu…

Cuina del restaurant El Molí dels Avis, de l’Ametlla de Mar, arranca de la cuina catalana mediterrània: arrossos, peixos, carns i incorpora com a…

Considerat com una de les millors opcions gastronòmiques de la Costa Brava, per gaudir amb els millors peixos i mariscs i elaboracions autòctones…

Els artífexs del restaurant Disfrutar, de Barcelona, Mateu Casañas, Eduard Xatruch i Oriol Castro ofereixen en aquest restaurant, des de l’abril …

El jove Jordi Jacas ha sabut fer evolucionar el restaurant que el seu pare va obrir en el 1994 en una línia molt positiva de modernitat i amb la …

El jove reusenc, Ferran Cerro després dels seus estudis a l’escola d’Hostaleria de Cambrils va començar a fer estatges al Celler de Can Roca i a …

Des de l’any 1972, Pere Sabadí, amb el suport de la seva famlia, ofereix una bona mostra de receptari mariner català, peix fresc i marisc de Gali…

Situat al Club Nàutic de L'Ampolla, un dels pobles més pintorescos i encisadors del Delta de l'Ebre, amb una vista privilegiada del port esportiu…

Situat a la planta baixa de l’hotel, a dues pases de la Rambla de Figueres i molt a prop del museo Dalí, aquest restaurant de la família Duran co…
Resize the map
BUSCADOR
Escriu el nom de l'establiment, província o paraula clau i fes click a "Buscar"
PROVÍNCIES
Si desitges acotar la recerca pots marcar una o més províncies
Loading

192 habitacions i 39 suites amb aire condicionat, minibar, telèfon directe, televisió via satèl·lit i pantalla de plasma, barnús, assecador de ca…

Sir Hotels, col·lecció d’hotels boutique amb establiments arreu d’Europa, va adquirir el 2018 el que va ser el primer hotel de disseny a Barcelon…

60 habitacions i 2 suites, amb aire condicionat, caixa forta, minibar, telèfon directa, televisió, assecador de cabell, altaveus amb connexió Blu…

Belles Rives és un hotel de luxe al costat del mar, idealment situat al principi del Cap d’Antibes i només a uns minuts del centre de Juan Les Pi…

Situat davant de la pineda, a pocs metres de la platja, l’hotel Juana, de 5 estrelles, va ser construït el 1931 per Joseph Barache, com un símbol…

Si hi ha llocs mítics propicis al retrobament de les cultures i l’exaltació de les relacions amicals, el Negresco n’és un. I és que certament, el…

Una ubicació ideal entre terra i vistes, a Saint-Paul-de-Vence, Costa Blava. 76 habitacions àmplies i lluminoses, que combinen modernitat i tradi…

Situat al costat de la plaça Vendôme, una de les més belles de la capital, certament al centre de París, és un dels seus hotels més encantadors, …

Genevière i Jean-André Charial, propietaris també d’altres establiments hotelers a la Provença, com Le Cabro d’Or i Oustau de Baumanière, tenen t…

Al cor del districte VIII, a l’angle dels Camps Elisis i de l’avinguda George V, aquest excel•lent hotel de gran luxe atén una selecta clientela …

L’Hotel Métropole està situat sobre un terreny que pertanyia antany al Pape Léon XIII. Aquest domini va ser comprat l’any 1886 per la societat “M…

Diu la llegenda que hi havia una vegada un palau al centre de París en què regnava el luxe, l’elegància, l’encant i el refinament. Aquest palau, …

Restaurants Premiats x la Guia Gourmand – Any 2022

Anualment la Guia Gourmand designa amb estrictes criteris, tenint en compte la trajectòria i la bona feina dels establiments, el Restaurant de l’Any

Hotels Premiats x la Guia Gourmand – Any 2021

Anualment la Guia Gourmand designa amb estrictes criteris, tenint en compte la trajectòria i la bona feina dels establiments, l’Hotel de l’Any
Subscriu-te & rep les nostres recomanacions
Estigues a l’última en establiments gourmand. Inscriu-te per ser el primer en descobrir les nostres trovalles setmanals.


envelopephone-handsetmap-markerlinkcross