Miami Mar és un hotel amb encant, situat a la zona Sud de Sant Carles de la Ràpita, a primera línia de mar amb vistes a la platja i a la badia dels Alfacs.
Un establiment, de 4 estrelles, ideal per fer una escapada de cap de setmana, per gaudir del relax, la tranquil·litat i per escoltar des de qualsevol de les seves 30 habitacions i suites el rumor del mar i els ocells que segueixen el curs de les barques de pesca.
I amb restaurant de gran prestigi per assaborir les delícies del Delta i els productes del mar, que té un 8,25/10 en la Guia Gourmand 2018.
En la nostra darrera visita hem assaborit plats exquisits com les galeres i gambeta blanca, tartar de tonyina, sepietes amb ceba i tomàquet, rap i llagostins a l’all i pebre i taronja tallada i cremada amb Grand Marnier.
La família Pons va començar la tasca restauradora del Miami Can Pons al centre de la població de Sant Carles de la Ràpita l’any 1950 i sempre ha estat un dels millors referents de la cuina del Delta de l’Ebre. Després de 55 anys, el gener del 2005, el van traslladar als baixos del nou hotel Miami Mar, per millorar i continuar oferint com sempre la cuina marinera autòctona amb especialitats de temporada. La mariscada i els productes de la llotja són els plats estrella d’aquesta cuina, protagonitzada pels llagostins, les ostres, les angules, les galeres, navalles, carxofes, bolets... A la carta també destaquen els arrossos, com el “tot pelat”, sarsueles, etc.
Actualment porten la direcció els germans Joan i Patricia, tercera generació de la família Pons.
Passeig Marítim, 18-20. (43540) Sant Carles de la Ràpita. Tel.: 977 74 05 51 i 977 74 58 59. Tanca la segona quinzena de gener. mar@miamicanpons.com. Web: www.miamicanpons.com.