width=

La família Pons va començar la tasca restauradora del Miami Can Pons al centre de la població de Sant Carles de la Ràpita l’any 1950 i sempre ha estat un dels millors referents de la cuina marinera del Delta de l’Ebre.

 width=

Després de 55 anys, el gener del 2005, el van traslladar als baixos del nou hotel Miami Mar, situat davant mateix de la badia dels Alfacs, per millorar i continuar oferint com sempre la cuina marinera autòctona amb especialitats de temporada. Un ampli menjador amb u na capacitat de 150 comensals, que inclou una molt agradable terrassa tancada amb vistes al jardí.

 width=

En aquest marc, certament encisador, enfront del jardí i la piscina de l’establiment, el restaurant ofereix les elaboracions del Delta que realitza amb molt encert Maria Salvador Alonso. La mariscada i els productes de temporada són els plats estrella d’aquesta cuina, protagonitzada pels llagostins, les ostres, les angules, les galeres, navalles, caixetes, carxofes, bolets…

 width=

A la carta també destaquen els arrossos, com el “tot pelat”, sarsueles, suquets (el de rap amb patates i carxofes és deliciós), etc. Darrerament ha incorporat el cranc blau, una espècia forana d’origen desconegut que resulta molt gustós.

 width=

Té també d’una carta especial per a nens. Disposa de 3 varietats de pa d’elaboració pròpia. Dirigeix la sala Josep Balada. Celler amb 150 referències, està a l’atenció de Joan Ramon Reverté. És imprescindible reservar taula els caps de setmana.

 width=

El restaurant participa activament amb “El Col·lectiu de Cuina”, “Estació Nàutica i les Jornades Gastronòmiques de la galera, pop i arròs, llagostí i escamarlà. I continua sent des de fa 50 anys el número 1 de les Terres de l’Ebre en la compra de peix i marisc a la confraria de pescadors de Sant Carles de la Ràpita. Actualment porten la direcció els germans Joan i Patrícia, tercera generació de la família Pons.

 width=  width=  width=  width=

Entre les especialitats de la carta podem destacar el còctel de llagostins: 15,00 €; carpaccio de salmó fumat, bacallà marinat i llagostins: 13,50 €; arròs “tot pelat”: 19,80 €; sarsuela de peix Miami: 28,00 €; rap a la marinera: 19,80 €; graellada de mariscs: 26,50 €; fondant de xocolata amb fons de crema inglesa: 4,50 €. El vi de la Casa és el Gandesola, 14,00 €.

També ofereix diversos menús: Menú del dia: 23,10. Menú gastronòmic: 35,20 €. Menú Delta de l’Ebre: 41,80 €. Menú degustació (per encàrrec): 46,75 €. El preu mitjà és d’uns 40,00 €.

Passeig Marítim, 18-20. 43540 Sant Carles de la Ràpita. Tel.: 977 74 05 51. Horari: De 13,30 a 16,00 i de 20,30 (estiu 21,00) a 23,00. Tanca la segona quinzena de gener. American Express. MasterCard, Visa. Aire condicionat. Parking.

Comparteix!
ARTICLES RELACIONATS

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ARTICLES RECENTS
BUSCAR ARTICLES
ETIQUETES
RECOMANACIONS DEL MES
AMB LA COL·LABORACIÓ DE
envelopephone-handsetmap-markercalendar-fullclocklinkcross