width=

 

A l’Alt Camp, a 360 metres sobre el nivell del mar, a peus de la carretera i a 100 metres del casc urbà de Pla de Santa Maria, es troba el restaurant, una masia d’estil català on s’han produït diverses ampliacions i reformes al llarg de la seva història. A l’any 2001 Marc Mestres i Joan Miquel van adquirir la masia amb la idea d’oferir una gastronomia sincera, natural i sense artificis, basada sobretot en la qualitat del producte de proximitat i de temporada.

 width=

Bon menjar tradicional català, tracte agradable, amable i un espai bonic i confortable són les característiques de l’establiment, que també ofereix esmorzars de forquilla, a més de bar i cafeteria i plats cuinats per emportar. Els xefs són Francesc Benaiges i Vicens González.

 width=

A l’estiu resulta una delícia la terrassa jardí i en temporada són famoses les seves calçotades autèntiques, a 37,50€. També està especialitzat en banquets de tot tipus en els seus menjadors privats. A ressaltar l’ampli aparcament pels vehicles i punt de càrrega per cotxes elèctrics.

 width=El menjador principal té una capacitat per a unes 60 persones i la seva decoració és rústica, amb bigues de fusta a la vista i una graella d’alzina també a la vista. La carta de vins compta amb unes 70 referències de vins principalment de Catalunya i especifica les varietats de raïm de cadascun d’ells. Com a vi de la casa s’ofereix un porró amb vi del Priorat, 5,50.

 width=

Entre les especialitats estan els cargols amb salsa suaument picant, 10,50€ o a la llauna acompanyats de salsa de romesco i allioli, 14,90€; popets amb ceba y la seva salseta, 12,00€; llagostins cruixents amb maionesa sweet chili, 12,50; tentacle de pop a la llauna amb patata confitada, 18,00€; arròs caldós amb bacallà (mínim 2 persones), 15,00; fricandó de vedella amb moixernons, 12,50€; mitja espatlla de xai rostida al romaní amb bolets i patata al forn, 16,50€; en l’apartat de les brases d’alzina, filet de vedella (300 grans) amb guarnició, 22,00€; llonganissa de Valls amb guarnició, 9,00€; entrecot de vedella (350 grams) amb guarnició, 19,50€; i a l’hora de les postres, que són casolans, crema catalana amb la superfície caramel·litzada, 6,00€; pastís de formatge, 6,00€; crocanti de xocolata amb fruit vermells, 6,00€. També ofereix el Menú Caragolada, amb 6 varietats d’elaboració de cargols, carns i botifarres a la brasa, crema catalana caramel·litzada, beguda i cafè, 39,00.

Ctra. de valls al Pla (C-37) km. 19 (43810) Pla de Santa Maria. Tel. 977 630 511. Horari: De 13,00 a 16,00 i de 20,00 a 23,00. Tanca dimarts i del 17 d’agost al 6 de setembre. Master Card, 6000 i Visa. Aire condicionat. Aparcament. Terrassa. 5 menjadors privats per fins a 150 comensals. Correu electrònic: info@masiadelpla.com. Web: www.masiadelpla.com

Comparteix!
ARTICLES RELACIONATS

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ARTICLES RECENTS
BUSCAR ARTICLES
ETIQUETES
RECOMANACIONS DEL MES
AMB LA COL·LABORACIÓ DE
envelopephone-handsetmap-markercalendar-fullclocklinkcross