Després de diversos anys oferint una cuina d'autor avantguardista i sofisticada i a preus en consonància el restaurant Mas Folch ha fet un retorn a la cuina tradicional, la de sempre, la dels nostres avis, i a preus més assequibles per a tothom.

D’aquesta manera estan oferint el menú F29,5 en el que per aquest preu, el comensal pot triar entre diversos entrants, segons i postres, que inclou aigua i una ampolla de vi.

La nova carta de l’establiment inclou els apartats: per començar, carpaccios, cullera, arrossos, plats de sempre, brasa, clàssics de Mas Folch, forn de llenya, elaboracions de receptes antigues i postres. Entre les especialitats, en aquests diferents capítols, cal destacar el pernil ibèric, 23,75; truita sucosa amb verdura de primavera, sobrassada de Can Not i escuma de patata, 12,50; gaspatxo de maduixa amb sardina fumada, 12,50; els canelons de carn d'olla, 9,75; pop de roca a la brasa, cargols a la llauna, 16,00; peus de porc, 10,50; 21,00; steak tàrtar de filet de vedella, 29,00; lletó a l’estil tradicional, 24,00; rèmol al forn de llenya, 26,00; melós de vaca guisada amb bolets, 12; mandonguilles con feia la “mamá”, 10,50; pastís de poma, 5,00; coulant d’avellana, 8,50; tiramisú de Baileys, 5,00.  

Plats com sempre molt ben elaborat pel xef Daniel Aixalà, que és un gran mestre dels fogons i domina tant les tècniques més avanguardistes com les receptes més tradicionals i clàssiques de la nostra cuina catalana i mediterrània. El servei és professional, dirigit per David Aixalà. Ambient selecte i distingit. Terrassa amb amplis jardins i arbres. Aparcament propi.

Mas Folch està situat en una finca amb oliveres i altres conreus que es troba a la carretera que enllaça Constantí amb Reus, dins del terme municipal del primer municipi. El restaurant ocupa una vella masia centenària de la família, ben restaurada i habilitada com a restaurant amb 3 menjadors a la planta baixa de decoració minimalista. A l’entrada una amplia terrassa arborada és un bon lloc per prendre l’aperitiu, davant d’un estany i molt de verd.

 

Comparteix!
ARTICLES RELACIONATS

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ARTICLES RECENTS
BUSCAR ARTICLES
ETIQUETES
RECOMANACIONS DEL MES
AMB LA COL·LABORACIÓ DE
envelopephone-handsetmap-markercalendar-fullclocklinkcross