El xef executiu de l'hotel, format al Coque, es posa al capdavant dels fogons i aplica els “valors de la cuina de Coque”a El Jardín de Orfila i en tot el conjunt de serveis de restauració de l'hotel.

TERRASSA I MARIO SANDOBAL.jpg

El gust és un dels sentits que més plaure ens produeix, nombrosos experts afirmen que menjar el que ens ve de gust augmenta la nostra felicitat pel que capbussar-se al món de l'alta gastronomia és un dels plans més atractius i suggeridors entre les activitats d'oci. Si ho portem al terreny hoteler, el binomi gran xef i hotel de luxe revaloritzen l'oferta. La nova proposta, present a partir d'Abril, segueix les directrius de la cuina de Coque i actualitza amb el segell Sandoval la carta del restaurant de l'Hotel Orfila, situat al carrer Orfila, de Madrid.

Així tots dos han volgut imprimir el seu segell personal, el xef reflectint la seva passió per les millors matèries primeres, recuperant sabors tradicionals amb les tècniques més actuals, respectant i realçant el sabor de cada ingredient en tots i cadascun dels seus plats de la carta. L'Hotel aportant tot el seu mestratge en una sala amb mantelleries de fil, sota plats de plata, obres d'art i flors fresques. L'Hotel Orfila ha estat recentment redecorat pel prestigiós Lorenzo Castillo que li ha donat un punt més modern a la clàssica elegància del restaurant on poder delectar-se amb l'exquisit menú degustació, el suculent brunch, els sofisticats còctels d'empresa o les delicioses postres.

Comparteix!
ARTICLES RELACIONATS

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ARTICLES RECENTS
BUSCAR ARTICLES
ETIQUETES
RECOMANACIONS DEL MES
AMB LA COL·LABORACIÓ DE
envelopephone-handsetmap-markercalendar-fullclocklinkcross