El divendres vinent, dia 28 d’abril comencen a l’Ametlla de Mar les VI Jornades de la Tonyina Roja del Mediterrani, que finalitzaran el 14 de maig. El dissabte 29 i el diumenge 30 tindrà lloc la Diada al Passeig Marítim Platja de l’Alguer, amb degustacions i mostra de productes locals.

TONYNA ROJA copia.JPG

Durant aquest període els restaurants i bars de la localitat marinera oferiran menús gastronòmics protagonitzats per la tonyina i la ruta de la tapa roja.

Com a exemple podem citar el menú que ofereix aquests dies el restaurant més ben qualificat a la ‘Guia Gourmand’, que el situa com a número 1 de La Cala, El Molí dels Avis: Vermut de benvinguda; “ceviche” del xef; tartar amb diversos caviars; “sashimi” de ventresca al natural; espagueti “fresh mint”; “tataky” amb melmelada de gingebre; “marmitako” d’Hondarribia; civet de paladar; postre dolç japonès.

Una gran exquisidesa pels gourmets amants de la tonyina roja de Balfegó.

Comparteix!
ARTICLES RELACIONATS

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ARTICLES RECENTS
BUSCAR ARTICLES
ETIQUETES
RECOMANACIONS DEL MES
AMB LA COL·LABORACIÓ DE
envelopephone-handsetmap-markercalendar-fullclocklinkcross