Loidi és un bistrot molt contemporani que acaba de complir 10 anys en el qual el prestigiós xef Martín Berasategui acosta el seu concepte de cuina per a tots els públics. Una cuina de mercat elaborada amb els millors productes de temporada i presentada amb imaginació, sense oblidar les arrels tradicionals en homenatge als orígens de cèlebre cuiner basc.
La carta dissenyada amb ofici i creativitat per l'equip dirigit per Martín Berasategui i Pelayo Estrada es presenta en diferents fórmules de menú, els plats del qual varien quinzenalment.
El local és un espai molt contemporani, càlid i confortable molt freqüentat per clientela local i professional. L’espai acaba de renovar-se recentment i estrena un aspecte molt més actual, diàfan i lluminós d'acord amb la seva proposta gastronòmica.
La reforma ha inclòs la reestructuració del reservat, integrant-ho a la sala per aconseguir una major sensació amplitud, la renovació de la il·luminació, ara més homogènia i alegre, i l'actualització de les parets i separadors centrals amb nous colors i ornaments. Dirigeix la sala Patricia García.
Entre les seves especialitats estan pèsols del Maresme amb botifarra negra i sepietes; arròs trufat de caseño Loidi; tac de be de llet, humus d'albergínia, tomàquets semi-secs i emulsió de idiazábal; textures de xocolata. Menú Fórmula 3 plats: 29,00; Menú a Compartir, 38,00; Menú Martín Degustació, 49,00.
Carrer Mallorca, 250. (08008) Barcelona. Tel.: 934 929 292. Horari de 13,00 a 15,30 i de 20,00 a 23,00. Tanca diumenge nit, festius nit i agost. American Express, 4B, Master Card i Visa. Aire condicionat. Menjador per fins a 75 comensals. Capacitat total per a fins 114 comensals. info@loidi.com. Web: www.loidi.com