En el pròleg d'aquest meravellós volum de Planeta Gastro, Carmen Casas apunta que: «Avui dia no hi ha restaurant de prestigi que no tingui un llibre amb fotos i descripcions de les seves creacions. I aquesta era una assignatura pendent de Tinars que ara volem superar amb nota. Comprovéssiu a través del seu contingut que la seva cuina és fruit del treball de tres generacions, però que l'important ha estat arribar fins a aquí havent sabut harmonitzar la tradició i la modernitat, i fent que convisquin perfectament sabors, textures i ingredients».

tinars

Un gran llibre que és un recorregut per la història, anècdotes, entorn i evolució del restaurant Tinars, de Llagostera (Girona), que representa la convivència perfecta entre la cuina d'ahir, d'avui i del demà; l'obsessió mantinguda en el temps per la màxima qualitat. Els productes de proximitat i de temporada són l'essència de la seva cuina. Aquest llibre transmet l'essència del restaurant i de l'embranzida dels seus responsables: Eduard, Marc i Elena Gascons.

 

Comparteix!
ARTICLES RELACIONATS

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ARTICLES RECENTS
BUSCAR ARTICLES
ETIQUETES
RECOMANACIONS DEL MES
AMB LA COL·LABORACIÓ DE
envelopephone-handsetmap-markercalendar-fullclocklinkcross