Els darrers mesos, l'Hotel SB Corona Tortosa ha experimentat una reforma i actualització de tots els seus espais que li ha permès incorporar una 4ª estrella en el seu estàndard de qualitat.VISTA HABITACIÓ

La inversió realitzada, 2 milions d’euros, s'ha destinat a modernitzar els espais comuns de l’hotel així com també les 102 habitacions i apartaments existents. La reforma s’ha fet en consonància a un estil d’interiorisme i d’acabats fidel a l’emblema de la cadena: el Mediterranean Urban Concept. Aquest concepte fa referència no només a espais acollidors i amb ànima, sinó també a un caràcter obert i càlid per part de tots els treballadors de la cadena.

Al mateix temps, el procés de reforma ha permès incloure un bon gimnàs i reinventar l’espai gastronòmic de l’hotel amb el nou SOM Restaurant (Singular, Original i Mediterrani). Aquest restaurant està especialitzat en cuina mediterrània i ha nascut amb la voluntat de posar en valor els productes de proximitat, principalment de les Terres de l’Ebre. El xef és Valentí Valdeperes

CONCERT

La nova oferta culinària, ja disponible a través de la carta i dels menús diaris del restaurant, també es podrà tastar en el marc de les Nits amb Estrella, un cicle de concerts amb sopar a la fresca que s’inicia aquest divendres 6 de juliol.

Amb aquesta proposta musical, que tindrà lloc cada divendres a les 21h durant els mesos de juliol i agost, l’Hotel SB Corona Tortosa se suma a la programació musical que també es duu a terme a les terrasses dels hotels de la cadena a Barcelona i a Tarragona.

Cal destacar també que amb la reforma l’hotel ha incorporat instal·lacions i serveis de primer nivell per els amants del cicloturisme, com taller de reparació de bicicletes, guarda-bicis i zones de rentat i assecat per la roba esportiva

JORDI ARTIGA I JOSEP RODRIGO

Les noves instal·lacions s’han presentat avui, per part de Josep Rodrigo, director de l’establiment i de Jordi Artiga, director d’Explotació de SB Hotels, als mitjans de comunicació de Tortosa i Tarragona, en una roda de premsa, a la que ha seguit la visita guiada a l’hotel i un dinar que ha permés gaudir als assistents del menú (braves, bunyols de bacallà, musclos al vapor, pop amb parmentier de patata, empedrat d’anguila, terrina de melós de porc i roques de xocolata) dissenyat pels cicles musicals de ‘Nits amb estrella’ i escoltar un grup de jazz en la terrassa de l’hotel, al costat dels jardins i la piscina.

Comparteix!
ARTICLES RELACIONATS

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ARTICLES RECENTS
BUSCAR ARTICLES
ETIQUETES
RECOMANACIONS DEL MES
AMB LA COL·LABORACIÓ DE
envelopephone-handsetmap-markercalendar-fullclocklinkcross