El restaurant Les Tines de Renau, situat a l'antic castell del municipi, es troba com el seu nom indica a Renau, un dels pobles més petits del Tarragonès, a sol 15 Kilòmetres de Tarragona, la capital, a set minuts de Valls i a una hora de Barcelona. El restaurant es troba al costat de la plaça major, en el cim de l'encisador municipi i enmig d'un paisatge natural embolicat de vinyes d'una gran bellesa.

La cuina de Les Tines de Renau, és la tradicional de la zona, amb productes de proximitat i temporada, on destaquen les cassoles a l'estil de l'àvia i sobretot les carns rostides en una gran brasa situada dins del menjador i cuinades davant dels clients.

El restaurant disposa de salons rústics decorats curiosament de manera senzilla, així com d'una agradable terrassa, pel bon temps, amb vista al poble i a la comarca. A l’entrada, dóna la benvinguda una antiga premsa i un cup que es pot contemplar a través d’un vidre. Al menjador principal, què té una capacitat per fins a 60 comensals, destaca les grans llums modernes del sostre, la pedra vista de les parets i detalls de bon gust com els antics morters de marbre i la petita bota de vermut de poble.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Des de fa uns set mesos el matrimoni Lluís Ramon Maideu i Josefa Pulido porten aquest establiment, ell com a xef i ella a les sales, oferint una cuina de línia catalana mediterrània, amb un menú tancat, 22 euros amb iva inclòs, en el que es pot triar entre 7 entrants, 7 segons i 7 postres, vi de la casa i aigua. Entre ens primers podem escollir: amanida d'enciams de colors amb formatge, fruita seca i una vinagreta de taronja i mel; escarola amb romesco i bacallà esmollat, caragols dolços i picants al nostre estil, escudella barrejada, canelons casolans de carns i ceps…, amb els segons, rostit de pollastre de corral a la catalana, peus de porc arromescats amb cigrons i botifarra negra, callos de vedella amb cap i pota, llonganissa de pagès a la brasa, xai a la brasa amb guarniment, entrecot de bou (amb suplement de 3 euros)… i a l’hora de les postres, tòfones artesanes d'avellana i xocolata, pudding casolà de taronja amarga, crema catalana… i altres excel·lències d'una cuina tradicional amb freqüència oblidada. Celler amb una dotzena de referències. Duranta la temporada de calçots, ofereixen el menú al més pur estil tradicional.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

DSC02756

Plats estrella

DSC02755

Plats estrella

Carrer de Peralta, 3 (43886) Renau. Tel.: 977 62 05 96 i 620 47 79 52.Obre diumenges, dilluns i dijous de 10 a 17 hores per esmorzars i menjars i divendres i dissabtes de 10 a 23 hores. Tancament setmanal: dimarts i dimecres (obre per encàrrec de grups especialment en temporada de calçotades). 4B, Master Card, 6000 i Visa. Terrassa. 2 menjadors privats, un per 10 i l'altre 60 comensals. Correu electrònic: lestinesderenau@gmail.com. Web.  

Comparteix!
ARTICLES RELACIONATS

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ARTICLES RECENTS
BUSCAR ARTICLES
ETIQUETES
RECOMANACIONS DEL MES
AMB LA COL·LABORACIÓ DE
envelopephone-handsetmap-markercalendar-fullclocklinkcross