Inaugurat l’any 1965, és el restaurant gastronòmic de l’hotel Roc Blanc i està situat a la planta baixa, al costat del hall, comptant també amb entrada independent de l’hotel. Ofereix una línia de cuina tradicional creativa i de temporada, dirigida per un equip jove i dinàmic. El xef és Nicolás Herrería i dirigeix el menjador que té un estil decoratiu tradicional i una capacitat per a uns 60 comensals Alex Prats.
La carta de vins conté unes 40 referències de vins i caves. Té una varietat de 2 pans d’elaboració pròpia.
Entre les especialitats cal destacar la terrina de foie gras amb melmenlades de figues i cebes de Figueres, 15,75; carpaccio de vedella, parmesà, rúcula, pinyons i caviaroli amb llima, 9,75; saltejat de bolets de temporada amb ou poché i cruixent de papada ibèrica, 11,50; magret d’ànec a la pedra i salsa a la ratafia d’Olot, 12,95. “Chateaubriant” de vedella a l’estil Roc Blanc (min. 2 persones, preu per pax), 22,55; costellam d’ibèric lacat, 12,75; turbot a la Donostiarra, 27,30; pastis de tòfona amb taronja, 4,25.
A destacar de la carta el Menú Entrecôte RocBlanc, que ofereix un gustós entrecot de bou a la graella amb la salsa “secreta del xef”, acompanyat de cruixents patates fregides i amanida de nous, pa d’all i vinagreta francesa, més pa, postres i 1/4 de vi de la casa o cervesa, 36,00.
També ofereix un menú executiu migdia, 19,50 feiners i 21,50 cap de setmana.
Vins de la casa: Negre Mil Flores, D.O. Rioja, 13,50; blanc, Marqués de Sarasate, D.O. Navarra, 13,50.
Plaça Coprínceps, 5 (AD700). Escaldes Engordany. Tel.: +376 87 14 00. Horari de 13,00 a 15,00 i de 20,00 a 22,30. No tanca. Master Card i Visa. Aire condicionat. Aparcament. Aparcacotxes. Terrassa tot l’any. Correu electrònic: hotelrocblanc@rocblanchotels.com. Web: www.rocblanchotels.com