Un llibre que recull tradició i modernitat, amb productes del mar i de la terra com a principals protagonistes

La cuina de sempre per a la gent d’avui és un recull de receptes de la cuina tradicional catalana, però adaptades al segle XXI. Canelons, suquet de peix, pollastre amb prunes, menjar blanc… Una seixantena de receptes, entre entrants, plats principals i postres, que sorprendran fins i tot els convidats més exigents. A més, van acompanyades de notes i consells del xef Jeroni Castell, amb una Estrella Michelin i dos Sol Repsol, que li donaran un toc més creatiu i personal.

Més de seixanta receptes entre entrants, plats principals i postres, que es caracteritzen per ser receptes clàssiques adaptades al segle XXI, receptes amb producte de temporada i sense deixar de banda que són receptes saludables.

Jeroni Castell és el xef i el propietari, juntament amb la seva companya de viatge, Carmen Sauch, del restaurant Les Moles. La seua veritable vocació, la cuina, va descobrir-la tard i per casualitat. Però, a poc a poc i de manera autodidacta, el món dels sabors es va convertir en la seua gran passió. 

L’any 2010, la Guia Repsol va atorgar el primer Sol Repsol a Les Moles i, uns anys més tard, a l’edició 2014 de la Guia Michelin, la cuina de Jeroni Castell era reconeguda amb una Estrella Michelin. I, l’any 2020, la Guia Repsol va atorgar al restaurant el seu segon Sol Repsol. Jeroni Castell sent una predilecció especial pel territori que l’ha vist nàixer i créixer com a persona i com a restaurador. Este territori, al sud i al nord del riu Sénia, li ha donat, a canvi del respecte, el compromís i la cura, els millors productes que un xef podria somiar i que descobrireu amb les seues receptes.

Comparteix!
ARTICLES RELACIONATS

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

envelopephone-handsetmap-markercalendar-fullclocklinkcross