Les bordes a Andorra estan lligades en les últimes dècades a la restauració tradicional del Principat. Una de les més antigues i amb gran renom és La Borda de l'Avi, situada als afores de la Massana.
Malgrat que l'any passat va canviar de propietat i va realitzar diverses reformes, segueix mantenint l'encant de l'antiga casona que es remunta a l'any 1500 i resulta acollidora.

10658677_10205849749943500_1491365960600760613_o
La seva oferta principal segueixen sent les carns a la brasa que s'elaboren, com des que va obrir el restaurant en 1975, en una gran graella situada en el menjador a la vista dels comensals. 

Cuina de muntanya, tradicional de la zona. Servei amable. Ens deixem aconsellar pel director de sala i ho encertem, tant en els plats com en el vi negre. Torrades de pa amb tomàquet, amanida de cogollos amb anxoves i tonyina, sopa de ceba i el plat estrella de la casa: filet de bou a la brasa amb guarnició, patates, pebrots del piquillo i tomàquet. I amanida de fruites naturals. 

11080612_10205849747383436_2292010694889311387_o

11115815_10205849750223507_529533083753586020_o

Ctra. D’Arinsal, s/n. AD400 La Massana. Tel.: +376 835 154. Aparcament gratuït. Wifi free. Email: maridatge@andorra.ad

Comparteix!
ARTICLES RELACIONATS

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

envelopephone-handsetmap-markercalendar-fullclocklinkcross