És el restaurant de l’hotel del mateix nom, propietat de la família Samper, que ofereix una molt bona cuina tradicional mediterrània, basada en peixos, mariscs i arrossos.
El dinar o el sopar a l’agradable terrassa situada al mateix costat del mar, a 3 metres només, sota l’ombra de les moreres, és una experiència gastronòmica esplèndida. El menjador té una capacitat per a 150 comensals.
El xef és Joan Carcelle i les seves elaboracions utilitzant tècniques culinàries tradicionals marineres i sempre amb productes frescos i de proximitat. El dirigeix Juan josé Samper.
Entre les especialitats del restaurant poden destacar, entre d’altres els llagostins, 19,80; paella marinera, 16,50; fideus seixats, 15,40; all i pebre de rap i llagostins, 19,80; graellada de peix, 24,40; suquet de peix, 20,90; turbot als alls tendres, 23,10; caldereta de llagosta, s/p; tarta tatin, 5,50; sorbet de gin tònic, 5,50; mousse de xocolata amb crema de cafè, 4,95. El vi de la casa és el Raimat Clamor, 7,70.
Un restaurant molt recomenable per gaudir de les exquisideses de la nostra mar.
Passeig Marítim, s/n. 43540. Tel.: 977 74 04 62. Tanca de 5 d’octubre a març. Horari: de 13,15 a 15,30 i de 20,15 a 22,30 hores. Master Card i Visa. Aparcament privat a l’aire lliure. Aire condicionat. Terrassa. Admet gossos a la terrassa. Correu: hotel@juanitoplatja.com. Web.