El Celler casa pairal de la família Pàmies, inaugurat a l’Arbocet l’any 1979, és un petit i familiar restaurant que ofereix menjar típic de la zona, amb productes de temporada i proximitat, km. 0, de gran qualitat i molt bona elaboració.
Cal destacar que al llarg de l’any es caracteritza per oferir unes interessants jornades gastronòmiques, seguint la temporalitat dels productes més representatius de cada estació: bolets a la tardor, carxofes i calçots a l’hivern, faves i carxofes a la primavera… I ara, per Setmana Santa, començarà el “Menú degustació de Setmana Santa”.
Aquest exquisit àpat ens trasllada als plats tradicionals d’aquests dies de Quaresma. Comença amb uns bunyolets de bacallà amb calçots confitats, per seguir amb els cigrons de Quaresma arromescats, continuar amb la cassoleta de morro de bacallà amb suquet de carxofes, i acabar amb dolços de poma amb crema cremada. Aquest menú, regat amb un vi Garnatxa blanc o negre, de la Terra Alta, costa 38,50 euros. 

11084016_10205802801489818_3650673384591484123_o

Al capdavant dels fogons d’aquest establiment familiar estan els germans Pàmies Hernández, Sílvia i David. A la direcció del menjador hi ha les germanes Escoda Pàmies, Tània i Sílvia. La sala, de reduïdes dimensions, només per 30 comensals, té una agradable distribució, amb algun racó encantador i una decoració rústica. La carta de vins té una vintena de referències i està a cura de Tània, que també exerceix de sommelier.
Apuntem finalment que El Celler ha incorporat darrerament a la carta de bones carns a la brasa l’oferta de peix i marisc fresc de Cambrils a la brasa: orada, rèmol, gambes, etc. A més, la cuina està preparant la darrera novetat, que serà la cassola de mariscada de pagès, un suquet de marisc fet amb cassola de fang.

C/Baix, nº 11 (43311) L’Arbocet. Tel.: 977 83 75 91. Tanca diumenge nit i dilluns hivern (estiu només dilluns). Admet gossos i té una gossera adaptada. Correo electrònic: [email protected] Web.