Tast amb Llops tanca amb èxit la 9a edició de la cita enològica que s'organitza cada any a la plaça de Dalt de Gratallops com un dels esdeveniments de la Fira Poble a Poble que enguany ha destinat un euro per cada tiquet venut a PRIORITAT l'entitat que promou la candidatura del Priorat a Patrimoni Mundial de la Humanitat per la UNESCO.
Més de 230 persones van participar a la vetllada on es van poder tastar més de 60 vins d'alta gamma d'un total de 19 cellers, 10 de Gratallops - amb la incorporació aquest any del celler Devinssi - i 9 de convidats que són: Castell d’Encús. DO Costers del Segre, Celler Acústic. DO Montsant, Antoine Touton et Fredi Torres, DO Montsant, Celler Colet. Clàssic Penedès, Celler Gran Clos de Bellmunt del Priorat. DOQ Priorat, Meritxell Pellejà de Gratallops. DOQ Priorat, Friedrich Becker. Pfalz (Palatinat / Alemanya), Malena Fabregat. Vi artesà portuguès i gallec.

13409_10206116472291392_3573799152190490090_n

Tast amb Llops ha aconseguit consolidar en 9 edicions una cita enològica singular amb vins d'edicions especials i limitades de cellers de Gratallops amb el distintiu de Vi de Vila de la DOQ Priorat i cellers convidats de la comarca (DO Montsant i DOQ Priorat i d'altres denominacions d'origen de l'Estat espanyol i de l'estranger, en un ambient distès i amable, amb música en directe i aperitiu. Els assistents són amics, clients, aficionats i especialistes en el món del vi que volen descobrir les darreres novetats vitivinícoles dels elaboradors participants com també algunes joies enològiques que els cellers presenten per sorpresa a la cita.
De cara al 10è aniversari, l'organització de Tast amb Llops mantindrà el format d'aquesta edició però s'està treballant en una proposta molt especial on hi tindran cabuda la majoria dels cellers que han fet costat al certamen al llarg de la seva història i per descomptat dels elaboradors de Gratallops implicats des de la primera edició que són: Celler de la Abadía, Clos Mogador, Clos y Terrasses, Álvaro Palacios, Sara y René Viticultors, Clos Figueras, Ripoll Sans, Celler Cecilio, Mas Martinet, Fredi Torres Viticultor, Celler Devinssi (incorporat aquest 2015).
De la novena edició de Tast amb Llops cal destacar l'acompanyament musical de Quartet Gaia, la col·laboració de la DOQ Priorat i la presència de l'artista nord-americana Sara Dochow que va exposar la seva obra artística inspirada en el paisatge i el vi del Priorat sobre teixits de roba i quadres.

Comparteix!
ARTICLES RELACIONATS

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ARTICLES RECENTS
BUSCAR ARTICLES
ETIQUETES
RECOMANACIONS DEL MES
AMB LA COL·LABORACIÓ DE
envelopephone-handsetmap-markercalendar-fullclocklinkcross