El Restaurant Moli dels Avis ha celebrat els 10 anys des de la seva obertura juntament amb els 40 anys que va estar regentat pels pares dels actuals propietaris, el Josep i la Joana, com a restaurant El Molí.
La celebració va tenir lloc el passat dissabte al vespre i va consistir en una agradable festa per als seus clients on es va veure en primícia el reportatge elaborat per l’empresa Rute Crue per aquest dia tan especial, amb un vídeo que mostra com és el dia a dia de la família i com la família està integrada 100 % dins el propi negoci, essent aquesta la clau del èxit del restaurant.
Desprès es va oferir als assistents un sopar cocktail servit a peu dret, amb tots els plats més emblemàtics de la carta del Molí dels Avis: Gràcies a la col·laboració del Grup Balfegó per a la ocasió, es va degustar tartar de tonyina, sashimi de llom al natural, paté de tonyina en escabetx, amanida d’algues Wakame amb tonyina marinada i tonyina al estil mariner.
El distribuïdor Tot Selecta va aportar el pernil Casalba ibèric de bellota i no va faltar el formatge de ovella churra.
Exquisida també la degustació d’ostrons del Delta, llagostins amb Panko i salsa teriyaki, a càrrec de Pescados y Mariscos Amposta, i d’arròs negre com de fideuada, per acompanyar una coca de recapte casolana. L’equipament de cuines va estar muntat per Equipaments Accensi.
Diverses bodegues van col·laborar per el maridatge: Bodega Pere Ventura amb el Cava Brut Nature Reserva, i Distribuïdors Disbegrup 3L i Garcia Moreno van aportar vi Aucalà, D.O. Terra Alta, cava Montferrant Americanos, vi blanc Gandesola, D.O. Terra Alta i cava Rovellats.
La vetllada va estar animada amb música en viu amb D’J per tal que els comensals gaudissin d’una nit especial i molt atractiva, escollint la música sota comanda i a la carta, a càrrec de Mem Exclusive. I es van realitzar diversos sorteigs, 3 entrades per un Servei de “Personal Shopper”, a càrrec del Corte Inglés de Tarragona. I un menú per dues persones al Restaurant El Molí dels Avis per la nova temporada 2017, on degustaran els nous plats de tonyina.
Amb aquesta la festa es dóna per finalitzada la temporada 2016, un any ple d’èxits i alegries professionals. L’establiment tanca fins a mitats de gener per començar la temporada 2017 amb la presentació de nous plats i nous suggeriments gastronòmics.
Fotos: París Pasto.