Els prestigiosos xefs, Xavier Martí “Macarrilla” i Joan Urgellés, des del passat 12 d’abril s’han quedat amb el restaurant El Círcol, de Reus, iniciant conjuntament un nou projecte gastronòmic en un entorn certament emblemàtic de la capital del Baix Camp, en el cor d'una entitat històrica com és El Círcol fundat el 28 de maig del 1852, amb més de 150 anys d'història, la més antiga que subsisteix a Reus. En la seva llarga historia., ha tingut molta importància tant en la vida social com a la vida política, cultural, comercial i artística de la ciutat.
Situat restaurant d'El Círcol de Reus al mig de la plaça Prim, al primer pis de l'edifici de l'entitat reusenca, per accedir-hi s'ha d'entrar per l'ascensor situat al vestíbul del Teatre Fortuny.
En els magnífics salons de luxe, de clàssica decoració, Joan Urgellés que exerceix de xef al front dels fogons del nou restaurant El Círcol ofereix una cuina de mercat (temporada), mediterrània i marinera, en format de carta i de dos menús, un diari, entre setmana 24,90€ i cap de setmana 35,90€ i l’altre de degustació 60,00.
El servei és professional i el director de sales és Xavier Martí. El celler té unes 40 referències. El vi de la casa és Lo Flamenk rosat (DO Terra Alta), 16,00€. Té plats vegetarians i sense gluten. El preu mitjà d’un apat és de 50,00€.
Con especialitats poden destacar Xatonada El Círcol amb bacallà i llagostins, 14,00€; carpaccio de corball amb oli d’olives centenàries, 16,00€; flor d’ou trufada amb gambes i parmentier, 16,00€; arròs d’escamarlans, 18,00€; rèmol de platja, 24,00€; entrecot Strogonof, 24,00€; music fusió 5,00€.
Disposa d’aire condicionat, menjadors privats per fins a 100 comensals, accés per discapacitats. Capacitat 50 comensals.
Plaça del Prim 4, primer pis (43201) Reus. Tel.: 977 524 150. Horari: de 13,00 a 15,30 i de 8,00 a 22:30 hores. Tanca diumenge tot el dia i dilluns nit i agost. 4B, Master Card I Visa. 4B, Master Card I Visa. Correu electrònic: restaurant@elcircoldereus.catWeb: www.elcircoldereus.cat/restaurant