El passat divendres 7 de juliol a les 19.30h, Celler Masroig va celebrar el seu Centenari (1917-2017) amb una festa que va compartir amb els seus amics i col·laboradors. L’acte es va realitzar a la casa Joan Miret, a Tarragona, amb una rebuda de catifa vermella per als seus convidats. Una vegada endinsats en l’esdeveniment, els convidats van poder gaudir d’una exposició dels 100 anys d’història del celler i d’un audiovisual amb missatges de felicitacions de diferents personalitats com Joan Dausà, Xavier Graset, Francesc Mauri, Lluís Marquina, etc.
L’acte més destacat de la nit va ser la presentació i degustació, en primícia, del vi del Centenari (inèdit), a càrrec del Director Tècnic i enòleg del celler, Carles Escolar. Un vi elaborat exclusivament per celebrar aquests 100 anys, una edició limitada de 500 ampolles firmades per ell mateix. Un vi 100% masrojà, 100% carinyena, la varietat més preuada del poble del Masroig.
En tot moment, la festa va anar acompanyada dels millors vins del celler i d'un assortiment de plats i tapes gourmet mentre sonava música en directe a càrrec del grup Filferro.
Finalment, un gran pastís en forma de 100 i un espectacle de foc i malabars van ser els protagonistes de la cloenda d’aquest moment històric pel Celler Masroig, el qual va finalitzar amb una memorable foto de grup. Una festa pensada per agrair i enfortir lligams amb tots aquells que ens han acompanyat fins al dia d’avui.