Després d'haver estat en cuines tan destacades com Lluçanès, Hispània, Gaig, Tribia (de Can Bonastre), Coura i Hostal de la Gavina, el jove xef Víctor Gómez va obrir a meitats del 2011, amb només 29 anys, aquest restaurant.

Un petit local per només 30 comensals i cuina a la vista, en ple cor de la turística Platja d'Aro per oferir una cuina diferent de la que predomina a la zona, una cuina de qualitat, amb producte local i de proximitat, fresc i cuinat al moment, una cuina de mercat, mediterrània, que busca horts, llotges, granges i petits productors de la zona, molt ben elaborada en la línia de la seva qualificada professionalitat, utilitzant tècniques de cocció, brases d'olivera i alzina.

Plats molt gustosos, de línia tradicional però amb personalitat pròpia, ideals per compartir i a uns preus molt competitius. No és d'estranyar que habitualment estigui ple.

Una petita terrassa complementa la sala de decoració informal. Des del 2017 Víctor s'ha associat amb Nico Cabanyes, del restaurant Sant Pere del Bosc i comparteix les dues cuines. Servei professional y amable, dirigit per Vicens Martí Vila.

Entre les seves especialitats cal destacar el foie a la sal, 10,50; calamar, llima, nou moscada, tinta, 10,00; coca de sardina fumada, albergínia, pebrot, 11,00; parmentier, pèsols, ou poché, 10,50; tartar de vedella (100 gr.), 18,00; arròs melós de senyoret, 24,00; espatlla de xai a baixa temperatura amb puré de pastanaga i domiglàs, 22,00; turbot brasa, Donosti, 23,00; i a l’hora de les postres, el xocolata en textures, 8,00; rosta de Santa Teresa i escuma de crema catalana, 7,50.

També ofereix un menú de l'arròs per 28,00 euros. El vi de la casa és de la D.O Empordà.

Galeries Albatros, 130. (17250) Platja d'Aro. Tel.: 972 82 67 46. Horari: de 13,00 a 15,30 i de 20,30 a 23,00 hores. Tanca dilluns i les nits de diumenge, dimarts i dimecres (a l'agost obre també totes les nits menys dilluns). American Express, 4B, Master Card, 6000 i Visa. Aire condicionat. Terrassa. 

Comparteix!
ARTICLES RELACIONATS

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ARTICLES RECENTS
BUSCAR ARTICLES
ETIQUETES
RECOMANACIONS DEL MES
AMB LA COL·LABORACIÓ DE
envelopephone-handsetmap-markercalendar-fullclocklinkcross