En el recorregut turístic i gastronòmic per la Terra Alta, una parada obligada per als amants de la bona cuina cal fer-la a Bot, a l'hotel restaurant Can Josep.
Ofereix uns plats de producte molt bé elaborats, disposa d’un selecte celler de vins locals, i gaudeix d’unes vistes excel·lents de la Serra de Pàndols, Cavalls i la muntanya de Puigcaballé a través del gran finestral del menjador. A més, els seus propietaris, Josep Montoya, a la cuina i Cinta Ferràs, a la sala, són encantadors.
Asseguts a la taula més propera al vidre per veure en primer pla el paisatge, que inclou a prop la "via verda" de la comarca, arriben unes olives negres i ametlles salades per anar fent boca.
El menú es pot començar amb pernil serrà de Terol amb pa de vidre amb tomàquet. Poden seguir unes apetitoses croquetes de pollastre i uns calamars a la romana al punt. De plat principal, l'arròs de bolets i pollastre de corral, excel·lent. De postres, crema catalana elaborada a la casa. I vi de Bot, D.O. Terra Alta. Un restaurant familiar molt recomanable, d’ençà que va obrir les seves portes l’any 1994, a l’entrada de la població de Bot. Inclou un petit hotel encantador, de 9 habitacions. A l’entrada nombrosos diplomes i fotografies són testimoni de la història de la casa.
Adreça: Avda. Catalunya, 34. (43785) Bot. Tel.: 977 428 240. Horari de 13,00 a 15,30 i de 20,30 a 22,30. Tanca diumenge nit i per Nadal. Master Card, 6000 i Visa. Aire condicionat. Terrassa. Aparcament. Correu electrònic: info@canjosep.com. Web.