El Restaurant Ca L’Eulàlia, situat des de fa anys en un dels carrerons interiors del Serrallo tarragoní i considerat com un dels millors del barri de pescadors darrerament ha canviat d’ubicació passant a primera línia de mar, al costat de l’església de Sant Pere, davant de la llotja, on abans hi havia L’Onada.

SEPIONETS AMB CARXOFES.jpg

Sepionets amb carxofes

El nou local és molt més ampli i permet molta més capacitat i confortabilitat pels clients, a més d’una terrassa a l’aire lliure pels fumadors. Totalment remodelat i decorat aquest nou local, amb cuina vista, gaudeix de lluminositat a través de grans finestrals i el color blanc de les parets.

POPETS.jpg

Popets

La cuina, a càrrec de l’Eulàlia Estradé, continua sent molt bona, basada en la qualitat impecable del producte, sense que res afecti el seu autèntic sabor natural. Peixos fresquíssim, a la brasa, planxa o en lleugers suquets, a més dels arrossos són els reis de la casa. No hi ha carta, el propietari Oscar, espòs d'Eulàlia, canta tota l’oferta diària i el comensal escull, sense saber el preu.

ARRÒS DE GALERES I CARXOFES.jpg

Arròs de galeres i carxofes

En la nostra visita vam prendre popets de Tarragona, 19,00; musclos a la planxa, 10,50; sepionets amb carxofes, 16,50; ortigues, 14,50; lluerna a l’all i pebre, 25,00; mero, 26,50; i besuc a la brasa, 25,00; arròs de galeres i carxofes, certament tot exquisit. De postres, tòfones de Chartreusse, 5,00; textures de taronja, 6,50. El celler és molt complert i aquí si que hi trobem la carta de vins per triar de l’àmplia oferta. Vam escollir Gramona, 17,00 i Rioja, 18,50 (tots els preus són sense iva).

LLUERNA A L'ALL I PEBRE.jpg

Lluerna a l'all i pebre

Ca L’Eulàlia continua doncs en la seva brillant trajectòria culinària en aquest nou i agradable marc físic al Serrallo i sent una de les millors opcions de la cuina marinera tradicional a Tarragona és llàstima que no tingui cura de petits detalls que sens dubte li augmentarien la seva categoria, ja molt alta per a la cuina que ofereix, com un platet pel pa o bé recollir les molles que resten a la taula al final de l'àpat i donar a degustar (tast) el vi.

Plaça Bisbe Bonet, s/n. El Serrallo. Tel.: 977 215 075. 43004 Tarragona. Web: www.caleulalia.com

Comparteix!
ARTICLES RELACIONATS

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ARTICLES RECENTS
BUSCAR ARTICLES
ETIQUETES
RECOMANACIONS DEL MES
AMB LA COL·LABORACIÓ DE
envelopephone-handsetmap-markercalendar-fullclocklinkcross