Dins de l'Hotel W Barcelona, en la planta I de l'emblemàtic establiment, en un marc privilegiat per sobre de la platja i observant la ciutat des del mar es troba el restaurant Bravo 24 que es defineix com de Cuina de Barcelona actualitzada.

Carles Abellán i el seu equip de Bravo ha realitzat un minuciós estudi amb historiadors gastronòmic de la ciutat, per oferir una cuina tan personal com a interessant i entranyable, amb plats històrics des dels inicis de la ciutat fent tot un recorregut en el temps de plats que van des dels romans fins a principis del segle XX, realitzats amb productes de qualitat i amb un accent especial en els arrossos i les carns.

Bravo24--la-buena-mesa6 copia.jpg

Sala

El prestigiós xef català, amb una estrella Michelin, Carlos Abellán ofereix una cuina que combina creativitat amb l'afecte per les tradicions locals i els ingredients de temporada. Inspirant-se en els productes frescos del país, ha dissenyat una carta basada en la Cuina de Barcelona.

CARLES ABELLÁN.jpg

Carlos Abellán

Bravo24 compta amb una barra de tapes oberta en horari ininterromput per provar algunes de les millors tapes de la Ciutat Comtal: patates braves, la bomba de la Barceloneta, les tradicionals croquetes de pollastre rostit o degustar un dels millors pernils del país tallat a mà.

A la carta del restaurant, després de l'oferta de tapes originàries de Barcelona, estan tapes d'origen forà, però adoptades per la Ciutat Comtal des de l'època romana, als segles I i II; segueixen els entrants de 1324, 1837, 1888 i segle XX; després arròs i pasta, i els guisats i les cassoles que són una forma de cuinar tradicional molt popular a Catalunya (aquí es recullen alguns guisats que són originaris de Barcelona o que han aportat els barcelonins des del S. XVII al XX). Continua amb plats de la llotja de la Barceloneta i el litoral català i les carns sobre la brasa d'alzina; finalitzant amb la rebosteria de Barcelona.

Entre les especialitats podem destacar la Graellada de verdures i hortalisses, 24,00; esqueixada de bacallà fumat amb el seu pilpil, 26,00; foie a la cendra amb salsifis, 29,00; steak tartar modernista, 26,00; bisque de llamàntol, 33,00; arròs de espardenyes, 39,00; arròs caldós de llamàntol, 39,00; fideus a la cassola, 26,00; suquet de peix de roca de la llotja de la Barceloneta, 34,00; fricandó barcelonès, 28,00; pilota trufada guisada amb pollastre de payés a la catalana, 28,00; bunyols del Tio Nelo amb xocolata calenta, 13,00.

Mereix especial esment l'impressionant disseny del restaurant. El menjador té un decorat amb formes naturals, funcional i elegant, i una espectacular terrassa amb vista al mar. Té un ampli celler i serveix vi a copes.

Adreça: Plaça Rosa dels Vents, 1 (08039). Barcelona. Hotel W, planta I. Tel.: 93 295 26 36. Horari Escombri de Tapes: 13:30 a 23.30
Esmorzar: 13:30 a 16:00. Sopar: 20:00 a 23:30. Aire condicionat. Terrassa. Bravo24@carlesabellan.com web: www.carlesabellan.com

Comparteix!
ARTICLES RELACIONATS

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ARTICLES RECENTS
BUSCAR ARTICLES
ETIQUETES
RECOMANACIONS DEL MES
AMB LA COL·LABORACIÓ DE
envelopephone-handsetmap-markercalendar-fullclocklinkcross