Ple de gom a gom, el primer que sorprèn gratament al comensal en aquest restaurant, que compta amb aparcacoches, és l'excepcional rebuda que donen.
De l'àmplia carta amb una ofereix culinària molt apetitosa, la reina de la casa és la mariscada: ostres, gambes, cloïsses, llamàntol, mol·luscs, caragols de mar, escamarlans... un festí ben regat amb Albariño.
No hi ha dubte que segueix sent la millor marisquería de Barcelona. Mereix també ovació l'excepcional servei, en tot moment molt amable, atent i diligent. Una perfecta organització fa que tot funcioni sobre rodes.
Una molt agradable experiència per repetir i seguir gaudint d'unes altres ofereixes culinàries del vaixell almirall de Moncho Neira a la Ciutat Comtal, que des de 1975 presenta una cuina gallega marinera tradicional, amb peixos i mariscs de primeísima qualitat que s'elaboren en uns impecables fogons a la vista.
Major de Gràcia, 81. (08012) Tel.: 93 218 42 30. Fax: 93 415 58 48. Horari de 13,00 a 01,00 de la matinada sense interrupció. No tanca. Correu electrònic: info@botafumeiro.es. Web: www.botafumeiro.es