Bonmont Costa Dorada renova la seva oferta gastronòmica una vegada més per a aquest mes d’octubre.
Restaurant i experiència, dos conceptes que Bonmont s’ha proposat com a objectiu per aquest mes d’octubre. El passat mes de setembre, Bonmont va treballar per proposar una experiència més qualitativa als seus clients en el seu restaurant, cada divendres i dissabte a la nit, oferint un element musical.
Aquest mes d’octubre, Bonmont vol entrar per la porta gran, i oferirà diverses propostes enfocades des d’una òptica gastronòmica de qualitat. Els divendres nit, seguirà amb l’objectiu d’oferir els seus menús més exquisits tot conjugant-ho amb l’acompanyament musical de diversos grups musicals, entre els quals destaquen: Nikiti Duo, amb la música brasilenya; Gato Tuerto, amb la seva música Cubana i Chloe LY, acompanyada del seu guitarrista tarragoní Jose Miguel. Pel que fa els dissabtes, es potenciarà una de les altres cares de la vessant gastronòmica del nostre país, gràcies al producte estrella del territori: el vi.
D’aquesta manera, Bonmont oferirà una experiència no només gastronòmica, sinó sensorial. Amb la col·laboració de Celler Terra i Vins, s’ha organitzat el primer tast de vins a Bonmont, per tal de potenciar una de les cares més territorials de l’empresa. Així mateix, també es compta amb una Màster Class de Ron. En canvi, pel que fa als diumenges, Bonmont vol retornar el protagonisme a un element essencial de la nostra cuina: l’arròs.
Cada diumenge al migdia, s’oferirà una carta especial amb un plat fet amb arròs: des del simple risotto fins a la típica paella, tot passant pels arrossos més creatius que el xef Juan Luongo ha preparat pels seus clients.
Sota el concepte: Bonmont Experience, el complex d’oci, esportiu i gastronòmic, es vol posicionar com la localització idònia de cara a un turisme de qualitat. Bonmont Costa Dorada no només és un camp de Golf, sinó que també pot oferir un ampli ventall de propostes culinàries per apropar la cuina mediterrània i creativa a tots els seus clients.
Carrer Pere Antoni, Torres i Jordi 18 (43300) Tel. 977 81 81 70. Horari de dilluns a diumenge fins a les 16:30; divendres, dissabte i diumenge fins a les 22:30 (horari de cuina). No tanca, excepte el 25 de desembre i l’1 de gener. 4B, Diners, Master Card, 6000 i Visa. Aire condicionat, aparcament, Terrassa i 3 menjadors privats per a fins a 200 comensals. restaurante@bonmont.es. Web: www.bonmont.es