Inaugurat l’any 2002, aquest hotel de 4 estrelles Q gaudeix d’una bona situació al centre d’Andorra la Vella, i compta amb un disseny minimalista i espaioses habitacions, molt agradables, de 35m2, i suites de 65m2.
En total ofereix 108 habitacions i 13 suites, amb aire condicionat, caixa forta, minibar, telèfon directe, televisió via satèl•lit, barnús, assecador de cabell, Wi-Fi gratuït i pany electrònic. Disposa d’habitacions per a discapacitats. El preu de l’habitació doble és de 98/228 euros/dia (amb esmorzar).
La seva cuina és molt apreciada i resulta recomanable el bufet d’esmorzars. També cal destacar el centre Aquarella Spa (300m2) que compta amb zona d’aigües, zona de relaxació, fitness àrea i centre de massatges i tractaments.
Sota la direcció dels germans Ferré, disposa d’un excel·lent servei amb un tracte molt acurat. Admet gossos a les habitacions. Disposa de garatge, salons de convencions, bar i el restaurant.
El restaurant Plató, sota la direcció també dels germans Ferré i el xef Jordi Banqueri, situat a la planta noble de l’hotel, amb entrada independent, és l’ànima d’aquest establiment.
Està ambientat en el món del cinema, amb fotografies d’actors i actrius famoses i elements del sèptim art. Compta amb una terrassa amb vistes al riu Valira i les muntanyes que l’envolten (terrassa d’estiu). I té també l’espai “Plató & Co”, a on es fon la restauració amb un lloc per degustar un combinat de manera relaxada.
Ofereix una acurada cuina de mercat amb productes de temporada a càrrec del xef Jordi Banqueri. Celler amb més de 130 referències de vins, caves i champagnes a uns preus més que raonables, està a càrrec del sommelier Oscar Quintero que també dirigeix la sala amb professionalitat.
Organitza quinzenes temàtiques durant tot l’any com la carxofa, bacallà, espàrrecs, arrossos, la garoinada (cuina de Palafrugell), i en temporada de primavera les xicoies i l’enciam de font. A la carta d’hivern hi ha la secció de Brasserie que ofereix “Plateau” d’ostres Franceses, cargols de Bourgogne, choucroute Strasbourgeoise, cassoulet, llamàntol a la brasa i crêpes amb Grand Marnier.
Entre les seves especialitats podem citar l’amanida de llagostins a la planxa, tomàquet de pagès i pernil d’ànec, 13,50; escudella d’Andorra, 9,00; sopa de ceba, ou escumat i torradeta de formatge gratinat, 8,50; tataki de tonyina vermella al pebre negre i salsa ponzu, 15,50; entrecot d’Angus de Nebraska a la brasa amb patates rosses, 29,00; bacallà al pil-pil amb cocotxes, 15,o0; pastís de formatge d’elaboració casolana, 4,50. També ofereix un Menú, 13,80 i el Menú Brasserie, 33,50. El vi de la casa és Nuviana, D.O Somontano.
Prat de la Creu, 15-25. Tel.: +376 760 303. Horari de 13,00 a 15,30 i de 20,00 a 23,00. No tanca. Capacitat per a 90/100 comensals. American Express, Master Card i Visa. Aire condicionat. Terrassa. arthotel@andorra.ad. Web: www.arthotel.ad