Inaugurt el 18 de març de 2021, és el segon restaurant de l'hotel Tancat de Codorniu, propietat d'Ángel Llasera, situat a l'entrada de la finca, fora del recinte tancat. Un edifici nou, ampli, lluminós i envoltat d'un jardí tropical, amb terrassa i piscina allargada a la banda de la nova construcció. Modelable, el restaurant està destinat també als esdeveniments, convencions, bodes i tot tipus de banquets.
El xef, Ferran Segarra ofereix cuina tradicional de mercat (temporada) mediterrània, amb bàsicament peix i marisc de Delta que es exponent en una vitrina a l'entrada de l'establiment. El propietari,
Àngel Llasera Ramos dirigeix la sala i té cura de la cellers que té unes 50 referències de vins i 8 varietats de caves. El preu mitjà d'un àpat és d'uns 40,00 €.
Tota una referència al Baix Ebre per degustar, com el seu nom indica, arrossos (5 varietats) i productes de la mar i de la terra, destacant els peixos de llotja, rèmol, llobarro ... i marisc com ostres, cloïsses, navalles, llagostins, etc., els talls de carn, com la costella de vedella o la costella Angus. Igualment incorpora un gest de complicitat a la cuina oriental amb el tataki de tonyina vermella macerat en “mirim”, salsa de soja i amanida de wakame.
Entra d’altres especialitats cal destacar calamar de potera a la planxa i salsa freixura, 12,00 €; terrina de foie i “cecina” de Lleó, 20,00 €; arròs de molls i mussolina de llimona, 15,00 €; orada a la brasa (per compartir), 30,00 €; filet de vaca a la brasa, 23,00 €; maduixots amb gelat de mascarpone i “crumble” de fruits vermells, 6,00 €.
C/ N-340 km 1059 (43530) Alcanar. Tels.: 977 73 71 94 // 685 94 86 18. Horario: de 13:00 a 17:00 horas (no abre por la noche por el Covid). Cierre semanal: lunes y martes. American express, 4B, Master Card, Visa, Diners. Aire acondicionado. Pàrking. Terraza. Comedores privados para hasta 400 comensales. Accès per discapacitats. Platos vegetarianos, veganos y sin gluten. Correo electrónico:events@tancatdecodorniu.com Web: www.tancatdecodorniu.com