width=

Les millors receptes de bolets són 82 receptes gurmet i familiars per cuinar els bolets dels nostres boscos.

En aquest llibre, Jean-Pierre Fombeur detalla 17 espècies diferents de bolets. A més, explica consells sobre com fer-ne una recol·lecció més acurada i, per descomptat, tots els secrets perquè cadascuna de les receptes sigui un èxit.

Les fotografies són d’Alain Gelberger i les Il·lustracions de Bernard Duhem.

I trobem receptes com la del pollastre amb múrgoles, medalló de rap amb trompetes, cassoletes de cargols amb ceps, apagallums arrebossats, llengües de bou amb calamars…

Fombeur és un metge apassionat de la micologia i un gran coneixedor de les diferents espècies de bolets. És membre del consell de la Societat Micològica de França, i membre de la Comissió de Toxicologia i Prevenció. També forma part de la xarxa francesa de centres contra el verí (CAP), en què gestionen la comunicació sobre els símptomes de pacients o persones preocupades per alguna intoxicació. A més, va ser cap del servei del departament de cirurgia cervical-facial de l’hospital Saint Michel i professor honorari associat del Col·legi de Medicina dels Hospitals de París (CMHP).

Comparteix!
ARTICLES RELACIONATS

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ARTICLES RECENTS
BUSCAR ARTICLES
ETIQUETES
RECOMANACIONS DEL MES
AMB LA COL·LABORACIÓ DE
envelopephone-handsetmap-markercalendar-fullclocklinkcross