Inaugurat el juliol de 2006, és un hotel encantador amb vista al mar, damunt d’una de les més esplèndides cales de la Costa Brava, a la què té accés directe. Gaudeix de gran tranquil·litat i resulta ideal per al descans. És “only adults”.
Destaca el seu Spa, amb més de 600 m2 i amb més de 50 tractaments moderns d’estètica i salut totalment personalitzats, i l’acurada decoració, disposa de piscina climatitzada, sauna, jacuzzi, pediluvi, dutxes de sensacions, hammam amb cromoteràpia, cova de gel, cova de sal, saló de pedicura i manicura.
La part exterior de l’hotel compta amb una zona de chillout a l’estiu a on poder relaxar-se prenent una copa o bé llegint un llibre; també disposa d’una piscina exterior i amb hamaques al seu voltant individuals i dobles, i just abans d’arribar a la platja hi ha un solàrium per prendre el sol amb llits dobles i individuals. L’hotel també gaudeix d’un petit gimnàs, perruqueria, sales de convencions, saló de lectura, billar i bar interior amb pantalla gran per poder veure esdeveniments esportius i pàrquing propi exterior i interior.
En total compte amb 41 habitacions i 8 suites (aquestes amb DVD, dutxa hidromassatge de doble cos i cafetera Nespreso, amb aire condicionat, minibar, caixa forta, telèfon directe, fil musical, televisió via satèl·lit, TV de 40”, Wi-Fi, pany electrònic, assecador de cabell, barnús, carta de coixins i servei d’habitacions 24 hores. Totes les habitacions disposen de banyera hidromassatge. Té habitacions semiadaptades per a discapacitats. No admet animals de companyia. El preu de l’habitació doble està entre 150/505 euros/dia. Guardonat com a "Millor Hotel de l'Any 2015" per la Guia Gourmand. També disposa de pàrking, piscina exterior, gimnàs i restaurant Aurum.
Aurum està situat dins d’una antiga casa de pescadors, en un ambient càlid i acollidor a l’hivern i a l’estiu es pot gaudir d’un meravellós sopar a la terrassa enfront del mar. Davant dels fogons hi ha el prestigio xef s Enric Herce, des del 2011, que elabora una cuina empordanesa creativa. La sala manté una barreja elegant d’elements modernistes i barrocs que produeix una sensació d’intimitat inigualable. El restaurant té una capacitat a l’hivern de 45 persones i a l’estiu de 100 persones. Té una carta de vins amb 250 referències de vins espanyols i també disposa d’una carta daurada en el que es poden trobar una selecció especial que va des dels mítics vins clàssics fins els vins de tall modern.
Entre les especialitats de la casa podem destacar la terrina de foie-gras amb flor de sal i confitures de l’hort: 15,00 €; tataki de tonyina amb oli de gingebre: 20,00 €; paella de peix i mariscs de la cala del Pi, 23,00 €; pop grillée amb patata cremosa a la gallega: 18,00 €; llobarro a la planxa o al forn: 38,00 €; turnedó Rossini amb foie-gras i tòfones a l’estil clàssic: 32,00 €; pinya colada cremada amb gelat de coco: 10,00 €.