Situat al passeig marítim de Castelldefels, CheChe Restaurant és un dels referents gastronòmics del Baix Llobregat gràcies a una proposta que combina producte de qualitat, cuina mediterrània contemporània i una sòlida tradició familiar. Amb una trajectòria que es remunta a tres generacions, el restaurant representa avui en dia l’evolució natural d’un projecte arrelat al territori.

 

Reconeixement Michelin

Dues de les grans passions de la família Moya han escrit pàgines d’or aquest any que estem propers a deixar enrere: gastronòmicament Cheche Restaurant és des de finals de novembre l’únic restaurant de Castelldefels incorporat oficialment a la llista de restaurants recomanats per la Guia Michelin 2026. Una distinció que Pedro i Maria Moya qualifiquen com a «aquest reconeixement forma part d’un camí que van començar els nostres avis fa 50 anys, però també –i molt especialment- del treball dels nostres pares que van iniciar aquest projecte familiar i que van ser imprescindibles per aixecar-lo i fer-lo créixer. El seu esforç, visió i dedicació són la base de tot el que avui en dia som».

Orgull perico als fogons i a sala

L’altra gran passió dels germans Moya és el futbol. Per les venes familiars recorre sang blanc-i-blava i tant el Pedro com la Maria són pericos fins a la medul·la. La salvació aconseguida a Primera divisió a la darrera jornada el passat mes de juny i l’actual cinquena posició en Lliga dibuixen somriures de felicitat en tots dos protagonistes. Com recentment ha apuntat el xef Pedro Moya al programa Pericos a Les Cassoles de Betevé «el meu avi era maître de l’hotel El Ranxo de Castelldefels, lloc de concentració del RCD Espanyol. De fet un dia abans de néixer jo ja em va fer soci del club» apunta el cuiner format a l’Escola d’Hostaleria de Castelldefels.

Un espai ampli amb una carta dinàmica

El CheChe Restaurant és ampli i acollidor, amb un interior modern i lluminós que convida a degustar plats elaborats amb producte fresc i de temporada. Destaquen els arrossos, el peix de llotja i reinterpretacions de receptes catalanes, com els fideus rostits amb gamba vermella o el lluç de punxa amb mantega blanca i caviar imperial.

El menú degustació (68€) resumeix l'essència de Cheche: excel·lència, coherència i respecte per la matèria primera. A la sala, Maria Moya dirigeix ​​un celler en constant evolució amb vins d'autor i projectes locals.

Mirada de futur

CheChe Restaurant és avui en dia molt més que un restaurant a peu de platja. És el resultat d’una història familiar, fruit d’un llegat que ve de lluny, començant amb el besavi i passant pel pare, conegut com Ángel Moya “Cheche”, que va donar nom al local i va establir les bases d’un negoci arrelat a la comunitat local. El Pedro i la Maria són hereus d’aquesta passió compartida per la gastronomia i de la transformació i evolució de l’establiment

Tot plegat ha convertit el restaurant en un punt de referència per entendre la cuina mediterrània contemporània a Castelldefels.

Comparteix!
ARTICLES RELACIONATS

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

ARTICLES RECENTS
BUSCAR ARTICLES
ETIQUETES
RECOMANACIONS DEL MES
AMB LA COL·LABORACIÓ DE
envelopephone-handsetmap-markercalendar-fullclocklinkcross