En un bellíssim entorn de platja, hem degustat una cuina de gran nivell pel seu producte i elaboració, en què el xef Eduard Agell posa en relleu la seva professionalitat davant els fogons.

L'arròs caldós amb gambes de Vilanova i calamars ha estat un dels millors que hem menjat, saborós, al punt, molt ric. Al davant, també exquisits els tàrtars de sardina fumada i el de llobarro amb una lleugera maionesa de wasabi i alvocat, així com també unes gambetes de Vilanova, les cloïsses a l'estil Xiringuito i el pop a la brasa amb parmentier, delicadíssim.

En les postres, totalment casolans, va brillar també el bon fer del xef especialment amb el pastís de formatge, finíssima.

Un sopar de campanetes a la terrassa a l'aire lliure, ideal per a una nit d'estiu, regada amb un bon Albariño.

 

Passeig de Salvador Espriu, 5 (Platja Sant Gervasi). 08800 Vilanova i la Geltrú. Tel.:  93 815 79 70. Horari de 12,30 a 17,00 i de 20,30 a 23,30. Tanca dimarts i gener. American Express, 4B, Master Card, 6000 i Visa. Aparcament. Terrassa. 1 menjador privat per fins a 55 comensals en la planta superior. Admet gossos. info@xiringuitomiramar.com  www.xiringuitomiramar.com

Comparteix!
ARTICLES RELACIONATS

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ARTICLES RECENTS
BUSCAR ARTICLES
ETIQUETES
RECOMANACIONS DEL MES
AMB LA COL·LABORACIÓ DE
envelopephone-handsetmap-markercalendar-fullclocklinkcross