Hem tingut l’oportunitat de degustar i gaudir del segon menú de primavera, al restaurant de Sant Pere del Bosc, un singular menú excepcional que posa de relleu el gran nivell del jove xef, Víctor Gómez, que s’ha incorporat al restaurant de Nico Cabañas.
Amb només 35 anys Víctor en porta una vintena de professional, ja que en 15 va començar al Hispania i han seguit molts altres importants restaurant del país i de fora, i finalment al Viart on els dos socis continuen. Alta gastronomia d’una cuina creativa que emociona, plena de gustos i sabors de productes de temporada, treballats amb mimo i autoria.
Aquest segon menú comença a la mateixa cuina on es serveixen els Snacks: Galeta de bosc, vermut amb amics i pollastre a l'ast, la primera delícia. Continua, després d’un tast d’olis d’Alvaro Palacios i de Torelló, ja a la taula el primer plat, Rossinyols, faves i panxeta ibèrica, seguit del Tartar de escamarlà amb pèsols a la brasa i "clorofil.la", exquisits; al igual que el Parfait(cció) de foie i Blinis de múrgola amb cafè Paris. Boníssim La festa del roger i el Pastís de cap roig. A l’hora de les carns, tendres, gustoses i al punt encertat de cocció el Colomí VS bacallà i el Fricandó de perdiu. El paradís dels gourmands del dolç arriba amb les postres Albaricoque, xocolata blanca y safrà; Alfàbrega, mores i llet merengada; i Turró glaçat de xocolata i maduixes.
Un gran menú que recomanem, maridat amb els extraordinaris vins nacionals i estrangers que el celler d’aquest establiment disposa (un dels millors de Catalunya), aconsellats per Nico Cabañas.
Info i reserves telf.: 972 361 248 @ info@santperedelbosc.com. Horaris d'obertura: caps de setmana de tardor, d'hivern i de primavera (servei de dinar i de sopar) i nits d'estiu (servei de sopar)