Situat al passeig Miramar de Salou, davant del port, ofereix un l’equilibri perfecte: degustar una cuina tradicional mediterrània mentre es gaudeix d’unes excepcionals vistes davant del mar.
La seva cuina marinera de temporada es basa en una renovada lectura del recetari tradicional, oferint diferents especialitats, entre les que destaquen els arrossos i les tapes, prestant especial atenció al tractament del producte i oferint plats adaptats a diferents dietes i al·lèrgies.
Tots els plats mariden a la perfecció amb una cuidada selecció de vins. La seva decoració, i els amplis finestrals oberts al passeig marítim i a l’àmplia.
Terrassa fan que sigui una proposta amb molt d’encant on passar les nits d’estiu.
Especialitats de la casa
– Patates braves 4R 6,50 €
– Carpaccio de tauró Mako 9,00 €
– Anguila fumada del Delta con tomàquet casolà i pa de vidre 9,00 €
– Tartar de tonyina roja amb avocat i perles de wasabi 18,00 €
– Calamars a la andalusa con pebrots del Padrón 12,00 €
– Coca de ceps con foie grillé i reducció de PX 12,50 €
– Arrossos
– Torrija casera con gelat de nata fresca 5,50 €
– Gin tònic “Premium” 4R 5,50 €
Passeig Miramar, 12 Salou. 43840 Salou. Tel: 977 38.01.07. Horari: Obert tot l’any i tots els dies de la setmana. Diumenge a Dijous de 13h a 17h i de 20h a 22:30h. Divendres, Dissabte i Festius del 13h a 17h i de 20h a 23h. Master Card i Visa. Terrassa. Plats vegans, vegetarians i sense gluten. Preu mitjà: 20,00/30,00€. Capacitat: 60 comensals.