Al costat de Suculent, el mateix propietari Javier Cotorruelo ha engegat des de 2016 un nou restaurant amb suggeridor nom que correspon a 4amb5 mujades, mesures agràries antigues, que són 18 quartans, 72 mundines 0 288 picorins. En definitiva 405 passos per 405 en homenatge a l'agricultura i a la seva relació amb la naturalesa i el cosmos. L'objectiu és obrir les portes d'una cuina on els protagonistes són els vegetals.
Així, el jove xef , Quim Coll, format a l'Escola Hofmann i vinculat des de fa anys amb l'equip de Carles Abellán i Javier (ha estat en les cuines de Comerç 24, Ena, de Sevilla i Tapes24, de Mont-real) proposa en aquest original establiment una nova mirada a la cuina basada en un recorregut pels vegetals de temporada, en la seva majoria de la finca que té el propietari a Gavà. Una cuina on la proteïna animal solament apareix per arrodonir alguns dels plats presentats i no es mastega.
Després de la barra de bar, la sala, de moderna decoració i amb una capacitat per 55 comensals, està a càrrec de Karen González. Sorprenent privat passant per la cuina entrant per porta de càmera frigorífica en la qual hi ha un petit hort. El celler, a cura de la sommelier Sophie Glossin.
Entre les especialitats destaquen amanida waldorf, 4.80; croqueta d'algues, 2.50; remolatxa a la japonesa, 8.40; costella de xai emplena de ceps; 12.50; patates amb tartare, 9.80; sense “callos”, 14.00; entrecot de col a la brasa, 10,00; estofat de patates amb sèpia, 11,00; natilles sense ou sense llet, 5.50; brick pasion al rom, 5,00; taronja i pastanaga, 5,00.
El restaurant ofereix 3 menús: Menú quart minvant, 35,00; menú quart creixent, 50,00; i menú lluna plena, 65,00. Preu mitjà: 35,00. El vi de la casa és el Monologo criança (Rioja), 22.00.
Rambla Raval 45 (08001). Tel.: 93 681 50 93. Barcelona. Horari: de 13,00 a 16,00 i de 20 a 23:30 hores. Tancament dimarts. 4B, Master Card, 6000 i Visa. Aire condicionat. 1 menjador privat para fins a 20 comensals. Correu electrònic: 4amb5@4amb5.com web: http://suculent.com/4amb5/