Aquest llibre de Cossetània, escrit per Elisa Calcagno, presenta 26 receptes base de la rebosteria, que permeten elaborar més de 30 receptes delicioses i variades derivades de postres i pastissos. Les receptes base són aquelles que proveeixen la base culinària per a la creació de plats més complexos i diversos, en aquest cas basats en les postres.
El bescuit de xocolata, la pasta de full, el cheesecake, les trufes, la pasta ensucrada, el flam i el brioix són alguns dels exemples de receptes base que hi ha en el llibre. A partir d’aquestes, es poden crear els plaers més satisfactoris: pastís d’ametlles amb festucs i gerds, púding de xocolata i caramel, dònuts, rotllo de xocolata i maduixes, bunyols dolços, sandvitx gelat, éclairs de xocolata, i un llarg etcètera.
Un total de més de 60 receptes per aconseguir dominar l’art de la rebosteria.
L’Elisa va néixer a Córdoba, Argentina, on es va graduar en Arquitectura. Tot i això, va canviar de professió per dedicar-se a la seva passió, la pastisseria.
Fa més d’una dècada que es va mudar a Barcelona. Allí, juntament amb Sebastián, va crear Florentine Bake Shop, una de les primeres pastisseries americanes de Barcelona.
Va heretar l’entusiasme per la cuina de la seva família, i el va perfeccionar a l’École Lenôtre de París, a l’Escola de Pastisseria de Barcelona i a l’Espai Sucre, també de Barcelona.
Avui, a més de la seva feina com a pastissera, es dedica a impartir cursos i a col·laborar amb marques comercials confeccionant receptes.
En aquest llibre, l’Elisa combina la seva passió per la pastisseria amb la fotografia, una altra de les seves aficions.