El passat dissabte, dia 12 de novembre van començar les XIV Jornades Gastronòmiques del llagostí a Sant Carles de la Ràpita que duraran fins l'11 de desembre. Hi participen més d'una dotzena de restaurants de la localitat. En el Pavelló firal el dia la inauguració i sota el lema de "viu els sabors de la vida" van oferir un tastet més beguda per 5 euros. I diàriament durant les jornades un menú protagonitzat pel llagostí amb preus que van dels 35 als 40 euros.
A destacar l'oferta del restaurant més valorat per les guies gastronòmiques de Sant Carles de la Ràpita, el Miami can Pons (977 740 551) que durant aquest dia presenta un menú amb llagostins i marisc al vapor amb ostra del Delta; carpaccio de llagostins amb bolets de salmó; torrada de fumats amb trinxat de llagostins; glopet de crema de llagostins, saltat de cuetes de llagostins, ceba i centre de vieira a la salsa de l'all porro; coetes de rap rapitenc al blanc de blancs acompanyades de llagostins o arròs mar i muntanya amb llagostins; mandarines de les Terres de l'Ebre amb fondant de xocolata negre o sopa freda de cafè amb gelat de mantedado o crema catalana de la casa, tot això regat amb Blanc Son Dinou i negre Vall de Vinyes D.O. Terra Alta, aigua mineral, cafè i licor d'arròs del Delta.
El tastet del Miami can Pons va ser llagostins amb alfàbrega i salsa de soja, tota una exquisidesa. Les Jornades inclouen també les "Escapades del Llagostí", amb unes interessants "Rutes": De les muscleres, de les llacunes i de la mar de l'Ebre.