Situat enfront del mar, al cor de Salou, es va inaugurar al maig de l’any 2008, com un espai únic on es combinen a la perfecció el modernisme català de principis del segle XX amb el disseny més avantguardista i modern. L’oferta gastronòmica es basa en una cuina mediterrània de proximitat, ben elaborada i presentada pel xef Juan Pablo Sánchez. Una bona cuina en la què la tècnica i la qualitat del producte són la millor fusió. A destacar la graella de carbó de encina, els arrossos (17,00/27,00) i la mariscada (70,00). 

11233583_10206262365938642_2115589918672345960_o

Propietat d’Hilario Benítez, el restaurant ocupa una de les viles (Enriqueta) més conegudes i boniques del passeig Jaume I, disposa, a més d’una magnífica terrassa, de diversos menjadors a diferents nivells i sales per a banquets. Ofereix una taula en exclusiva per a quatre comensals a la torre més alta, tot un luxe en aquest complex preciós, amb vistes i una molt acurada decoració plena de detalls amb gust. En total, la capacitat és de 300 comensals.

Dirigeix el restaurant Jordi Agell que té llarga trajectòria en el món de la restauració. Al front dels menjadors està Stefan Yotov que fa també les funcions de sommelier. Té un celler molt important amb unes 250 referències de vins i caves. 

11244726_10206262371698786_360024657149587940_o
Les especialitats de la casa són Carpaccio de bacallà amb crema de tomàquet concasse, migas d’olivada i les seves tostas, 20,00; milfulls de tomàquet de la Vera amb ventresca de tonyina, 16,00; llamàntol del litoral grillé, s/m.; medallons de rap ros a la crema mozárabe, 24,00; filete de vedella de Girona amb foie poolé i lleugera salsa d’Oporto, 28,00; llobarro salvatge al forn amb verdures del propi hort, s/m.; garri deconstruit i daurat en el seu suc amb xalotes, 24,00; Carpaccio de pinya sobre cremos de mango i parfait de coco, 10,00; couland de xocolata i vainilla, 9,00; crêpe susette al minut, 16,00; maduixes de l’hort a la pebre flambejades, 16,00; suc de taronja natural amb gelat de vainilla, 8,00, pastís de poma al forn, 8,00. Menú Alexander diari, 20,00 (caps de setmana, 25,00). El vi de la casa és: Hacienda López de Haro criança, 14,00.

11168766_10206262367138672_4941851822355718796_o

Passeig Jaume I, 3. (43005) Tel.: 977 35 36 83. No tanca. Aire condicionat, terrassa i 7 menjadors privats. Correu electrònic: info@villaalexander.es Web.

Comparteix!
ARTICLES RELACIONATS

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ARTICLES RECENTS
BUSCAR ARTICLES
ETIQUETES
RECOMANACIONS DEL MES
AMB LA COL·LABORACIÓ DE
envelopephone-handsetmap-markercalendar-fullclocklinkcross