Situat a Montbrió del Camp, a només 8 kms. de la platja de Cambrils, l’establiment disposa de 17 hectàrees per a escapar-se de la rutina i submergir-se en un univers de benestar. Destaca el gran jardí arbrat, destacant les exuberants sequoies, i amb llac, així com el seu important i modern Aquatònic, espai lúdic termal que ocupa 1.000 m2.
Te, a més, d’un Spa Termal en el qual hi ha tot tipus de tractaments per la bellesa i el benestar. La decoració de l’establiment és sòbria i elegant, destacant la part modernista. El dirigeix amb professionalitat Estefania López de la Reina, sota la coordinació general d’Alex Pallarés. Termes Montbrió ocupa l’antiga partida coneguda popularment com l’Horta Florida estretament lligada a la història de Montbrió del Camp.
La finca ha evolucionat molt en el decurs del temps, des que el 1643 es van realitzar les primeres construccions. El descobriment d’aigües termals a 3 kms. de l’Horta Florida va determinar que l’empresari hoteler Domènec Torm comprés la finca l’any 1988 per construir-hi el centre termal més modern de Catalunya.
L’Hotel Termes Montbrió ofereix 9 suites i 206 habitacions lluminoses, confortables i amplies. Totes elles modernament equipades. Connexió Wi-Fi, servei de barnús i sabatilles. Disposa d’habitacions per a minusvàlids. El preu de l’habitació doble és 120/150 euros/dia. També disposa d’aparcament, jardí, piscina climatitzada coberta i piscina exterior, gimnàs, sauna, jacuzzi, salons de convencions i Restaurant.
Sequoia és el restaurant de l’hotel Termes Montbrió que aquesta Guia el va distingir com “Restaurant de l’any 2001” i que darrerament ha renovat totalment el seu equip directiu i ha iniciat una destacada línia gastronòmica que sorprèn molt gratament a tots els comensals. Sota la direcció de restauració d’en David Irisibar, el nou xef Nicolas Herreria ofereix una molt bona una cuina tradicional mediterrània amb tocs personals i curada presentació dels plats. Ingredients ben treballats que aporten elaboracions plenes de sabors i textures, fruit de la llarga experiència del cap de cuina tarragoní que de formació autodidacta, ha treballat amb anterioritat en diferents restaurants de les comarques tarragonines. Disposa de diferents menjadors amb capacitat de fins a 300 comensals, perfecte per a bodes i esdeveniments privats; situat a l’edifici d’estil modernista, al costat de l’Aquatònic, i a l’estiu sopar a la terrassa és una delícia. La maître és Reme Moreno. La carta de vins té unes 60 referències.
Com especialitats podem destacar: El nostre còctel de gambes, 9,85; escames de pop amb oli de pesto pomodoro, 12,75; calamarçons farcits de llagostins amb persillada de vi blanc, 12,00; turbot al forn aromatitzat amb alfàbrega, 15,50; llobarro a la sal, 19,15; arròs melós de bacallà amb espàrrecs de marge, tirabecs i alls tendres (mi. 2 pax.), 16,25; filet d’anoll amb xifonada de verduretes criolles i patates a la sal, 19,50; crema de carquinyolis amb gelat. També ofereix un menú Entrecôte RocBlanc, 35,00.
Ctra. T-310, Km. 10,5. (43340) Montbrió del Camp. Tel.: 977 81 40 00. No tanca. 4B, Master Card, 6000 i Visa. Correu electrònic: hoteltermes@rocblanchotels.com. Web: www.rocblanchotels.com