L’Hotel Termes de Montbrió , situat als afores de la població de Montbrió del Camp, a només 8 kms. de la platja de Cambrils, és un establiment hoteler, de 4 estrelles, que disposa de 17 hectàrees per a escapar-se de la rutina i submergir-se en un univers de benestar, tranquil·litat, natura i bona gastronomia. Certament un lloc tranquil, per gaudir de la relaxació, la natura, la gastronomia i les aigües termals.
Destaca el gran jardí arbrat, amb unes exuberants sequoies, i amb llac, així com el seu important i modern Aquatònic, espai lúdic termal que ocupa 1.000 m2. Disposa, a més, d’un Spa Termal en el qual hi ha tota mena de tractaments per la bellesa i el benestar.
La decoració de l’establiment és sòbria i elegant, destacant la part modernista. Ofereix un total de 206 habitacions i 9 suites lluminoses, confortables i amplies. Totes elles modernament equipades. Connexió Wi-Fi gratis. Servei de barnús i sabatilles. Disposa d’habitacions per a minusvàlids. Preu habitació doble: 120/150 euros/dia.
El dirigeix amb professionalitat Estefania López de la Reina, sota la coordinació general d’Alex Pallarés.
Termes Montbrió ocupa l’antiga partida coneguda popularment com l’Horta Florida estretament lligada a la història de Montbrió del Camp. La finca ha evolucionat molt en el decurs del temps, des que el 1643 es van realitzar les primeres construccions. El descobriment d’aigües termals a 3 kms. de l’Horta Florida va determinar que l’empresari hoteler Domènec Torm compres la finca l’any 1988 per construir-hi el centre termal més modern de Catalunya.
Disposa d’aparcament, garatge, jardí, piscina climatitzada coberta i piscina exterior, gimnàs, sauna, jacuzzi, salons de convencions i del Restaurant Sequoia, que cada dia ofereix un menú d’estiu exquisit per 35 € i el menú Entrecôte Rocblanc per el mateix preu.
SEQUOIA, UNA CUINA GASTRONÒMIC QUE JUSTIFICA LA VISITA AL RESTAURANT
Cal destacar per la seva excel·lent gastronomia el restaurant Sequoia de l'hotel Termes Montbrió el que el nou xef Carlos Suñe ofereix un conjunt de plats una cuina tradicional mediterrània amb tocs personals i curada presentació dels plats. Ingredients ben treballats que aporten elaboracions plenes de sabors i textures, en format d’un menú d’estiu, per triar el comensal entre 8 entrant, 8 segons i 5 postres.
Està deliciosa el gaspatxo de síndria amb tàrtar de gambes, a l’igual que el risotto d’albergínia fumada i galeta de formatge amb taronja. Boníssim i original el secret ibèric, caramel de vi i noodies cruixents. A l’altura del conjunt la tonyina teriyaki amb espinacs i el xai farcit amb Ideazabal i parmentiere de pastanaga. Plats tots ell per recordar. De postres, el pastís de formatge amb maduixes i oreo i el milfulls de fruites amb escuma de cava.
Un altre opció és el menú Entrecôte Rocblanc amb un gustos entrecot de bou del país la graella amb salsa secreta del xef amb cruixent de patates i amanida de nous amb salsa de mostassa i postres.
El restaurant gaudeix d’una agradable i romàntica terrassa a l’aire lliure pels sopars. La maître és Reme Moreno, que porta molts anys a la casa i te cura del servei amb professionalitat. La carta de vins té unes 60 referències.
Ctra. T-310, Km. 10,5. (43340) Montbrió del Camp. Tel.: 977 81 40 00. No tanca. Master Card, 6000 i Visa. hoteltermes@rocblanchotels.com Web: www.rocblanchotels.com