En aquest començament d’any dos restaurants de Salou han tancat les seves portes:

El Asador El Mesón, situat al número 17 del carrer Via Augusta, que des del 2010 el xef propietari Ricardo Segòvia introdueix el canvi de l’establiment a rostidor/braseria, utilitzant el porcell (cochinillo) de Segòvia (Marca de Garantia) i el cabrit i be de llet (IGP Lechazo de Castella i Lleó) com a productes elaborats en un forn de llenya, ha plegat i en el seu lloc hi ha ara un restaurant argentí.

IMG_0363 copia

I el Vil·la Alexander situat enfront del mar, al cor de Salou, en el Passeig Jaume I, 3, que es va inaugurar al maig de l’any 2008, com un espai únic on es combinen a la perfecció el modernisme català de principis del segle XX amb el disseny més avantguardista i modern també ha tancat. Ara un gran cartell informa que es lloga. La seva oferta gastronòmica basada en una cuina mediterrània de proximitat, ben elaborada i presentada pel xef Juan Pablo Sánchez ja és història. El seu propietari Hilario Benítez ha decidit posar fi al restaurant que ocupava una de les viles (Enriqueta) més conegudes i boniques del passeig, disposant a més d’una magnífica terrassa, de diversos menjadors a diferents nivells i sales per a banquets. El futur ens dirà el que serà d’aquest prestigiós restaurant que darrerament dirigia Jordi Agell.

IMG_8268 copia

IMG_0367 copia.JPG

Comparteix!
ARTICLES RELACIONATS

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ARTICLES RECENTS
BUSCAR ARTICLES
ETIQUETES
RECOMANACIONS DEL MES
AMB LA COL·LABORACIÓ DE
envelopephone-handsetmap-markercalendar-fullclocklinkcross