Pep Moreno, va destacar molt a Tarragona amb el seu restaurant en el Port de la Marina, denominat Sirco Esbarjo Gastronòmic, que en 2015 va ser designat per la Guia Gourmand com a “Restaurant de l'Any”. Després, per problemes amb el lloguer del local, va haver de tancar, però amb la idea de trobar un altre lloc a la comarca en el qual seguir oferint el seu alt nivell de gastronomia amb una cuina creativa de temporada.

I per fi en aquest novembre del 2016 el seu nou somni s’ha fet una realitat, a Salou, en l'antic restaurant José Luís, al costat de l'hotel Regente Aragón, on també va obrir en la primavera del 2016 el gastrobar Cook and Travel, (Cuina i Viatge), per degustar plats de cuina del món.

El curiós nom del nou restaurant, és Deliranto respon a l'evolució de Sirco i significa deliri, bogeria en idioma Esperanto i respon a una decoració del local una mica daliniana, una mica de creativitat boixa, que sens dubte és original. Les taules són molt amplies per poder gaudir amb molt d’espai del festí gastronòmic.

A la inauguració, feta el passat dijous, dia10, unes breus paraules d’en Pep i seguidament una demostració de “ronqueo” el tallat d’un tros de 20 kg. de tonyina roja de Balfegó, a càrrec del xef Paulo Dos Santos, fins a fer uns platets de sushi.

Dirigeix la sala, de decoració contemporània i capacitat per 40 comensals, Ismael Xamorro, que també exerceix de sumiller, atenent un celler amb més de 300 referències.

De nou, la cuina experimental i singular d'aquest inquiet xef tarragoní pot degustar-se afortunadament a la capital de la Costa Daurada, en format de dos menús: “Viatge a un passat proper”, 80,00 i “Bogeria transitòria”, 125,00.

C/. Llevant, 7 (43840) Salou. Horari: Sota reserva. Tanca dilluns i gener. American Expres, 4B, Master Card, 6000 i Visa. Aire condicionat. Aparcament 2 menjadors privats para fins a 40 comensals. alucinaciones@deliranto.com. Web: www.deliranto.com

Comparteix!
ARTICLES RELACIONATS

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ARTICLES RECENTS
BUSCAR ARTICLES
ETIQUETES
RECOMANACIONS DEL MES
AMB LA COL·LABORACIÓ DE
envelopephone-handsetmap-markercalendar-fullclocklinkcross