La brisa de la Costa Brava marca la personalitat d’aquest hotel que disposa pràcticament en exclusiva d’una de les millors platges del Mediterrani. Situat en un incomparable enclavament enfront de la preciosa platja de Santa Cristina, ofereix unes esplèndides instal·lacions a una clientela nacional i internacional que estima la tranquil·litat, el confort i un exquisit acolliment professional i personalitzat. En un edifici senyorial, on s’aprecia la dedicació de la família Noguera i dirigit per en Jorge, fill dels fundadors (1958), que ha mantingut i respectat les instal·lacions i el seu esperit acollidor i familiar, s’integren les habitacions de sabor clàssic però alhora molt confortables.
Tot l’hotel s’obre a unes meravelloses vistes al mar, des de les habitacions fins als salons, el restaurant amb els seus finestrals i el bar amb la terrassa de vistes panoràmiques. Compta amb 75 habitacions, 2 suites i 10 junior suites, amb aire condicionat, caixa forta, minibar, telèfon directe, televisió de plasma via satèl·lit, Wi-Fi i barnús, també disposa d’habitacions semiadaptades. El preu de l’habitació doble és de 176/292 euros/dia.
L’hotel completa la seva oferta de luxe amb un spa integrat perfectament en l’entorn, envoltat de naturalesa i orientat al mar, aquesta zona convida a un recorregut relaxant pel circuit d’aigües o a deixar-se embolicar per un món de sensacions en alguna de les cabines de tractaments i massatges. Les instal·lacions del nou spa es completen amb una perruqueria i un gimnàs equipat amb màquines modernes de fitness les 24h.
La seva ubicació estratègica al sud de la Costa Brava, a prop de Girona i a una hora de Barcelona, converteixen l’hotel en un lloc privilegiat per acollir tot tipus de reunions i convencions, seminaris, exposicions o qualsevol altre tipus de programa per a empreses. A més, i a escassos metres de la sorra, l’hotel disposa de pistes de tennis, piscina, servei de bar, i sota els pins es poden degustar els productes de temporada d’un completíssim bufet.
L’oferta gastronòmica de l’Hotel Santa Marta, en el seu restaurant, està basada en els millors productes mediterranis, i la seva cuina, amb el xef Francisco Sáez al front, està orientada a cada estació de l’any amb productes de mercat de màxima categoria. Al capdavant de la sala, que té una decoració d’estil clàssic i belles vistes al mar, hi ha Lluís Tremoleda, format a la casa, que a més també dirigeix el celler amb més de 300 referències. Disposa de 5 varietats de pa, 3 de les quals són d’elaboració pròpia. Els migdies, a l’estiu és molt recomanable el restaurant a peu de platja que ofereix un bufet molt apetitós i variat. A les nits, es pot sopar a la terrassa. A destacar la terrassa amb música en viu per a còctels davant del mar.
Com especialitats cal tenir en compte l’amanida de llamàntol amb maionesa d’espàrrecs trigeros, 31,85; reconstrucció de pop en dos textures amb romesco i patata temperada amb essència de safrà, 22,00; steak tartar, 33,25; risotto de ceps i trompetes de la mort a la trufa negra, 22,65; rap de la costa a la crema de nècores amb gambes de Blanes i cloïsses, 29,50; secret ibèric al forn amb senderillas i pinyons, 18,50; i entrecot de bou d’Angus a la brasa amb salsa béarnaise, 27,95.
Adreça: Platja de Santa Cristina. (17310) Tel.: 972 36 49 04. Horari de 13,30 a 15,30 i de 20,00 a 22,30. Tanca del 20 de novembre a l’1 de febrer. American Express, 4B, Diners, Master Card, 6000 i Visa. Aire condicionat. Aparcament. Aparcacotxes. Terrassa. 4 menjadors privats per fins a 225 comensals. Correu electrònic:reserves@hotelsantamarta.net. Web: www.hotelsantamarta.es.